Pirrende på grænsen til det pinlige

Hvor har du gjort det? Læs, hvad andre kvinder har prøvet ...

11. marts 2009

Den lydløse boksmadras, gardiner, der når helt sammen på midten, og en lukket dør med papir i nøglehullet er ikke det mest pirrende udgangspunkt for frække sexoplevelser.

Det hele bliver så usynligt og lydløst, at lysten ryger. Det mener mange af de kvinder, som deltog i I FORM's store sex-analyse.

De dejligste og frækkeste sexoplevelser lå langt fra dobbeltsengen. En park, en elevator, et toilet, i bilen på en parkeringsplads eller stranden var de steder, som flest kvinder tænkte på, når de skulle mindes en af yndlingsoplevelserne.

Han tog mig på toilettet

Caroline, 27-årig stewardesse, var ude og spise med sin nye kæreste. Ved desserten fik de lyst til sex nu og her.

"Vi talte ikke om sex, men jeg gik ud på toilettet og håbede, han ville følge efter. Døren gik, og en langstilket rød rose blev skubbet ind under toiletdøren.

Jeg låste op, og vi elskede vildt. Inderligt vel vidende, at vi gjorde noget forbudt, og at tjenerne stod lige udenfor og undrede sig over, hvor vi var. De kiggede noget, da vi kom ud fra samme toilet, godt rødmossede og krøllede ..."

Hun tog mig på toilettet

Noget af det frækkeste, Henrik har oplevet, var, da han stod på gangen med et par fyre til en privat fest.

"En smuk pige gik forbi, sendte et frækt blik og gik videre. Jeg gik på toilettet, og pludselig stod hun der. Uden at sige et ord gik hun lige på mig, og på trods af den meget begrænsede plads lykkedes det at elske i utallige forskellige stillinger, og det var fantastisk.

Bagefter gik hun, og vi så aldrig hinanden igen. Jeg ved ikke, hvad hun hed, men det var vildt og meget, meget frækt i den grad at blive forført på toilettet, hvor chancen for at blive opdaget var meget stor. Og så bogstaveligt talt blive taget med bukserne nede ...," fortæller den 30-årige konsulent.

Sanne Neergaard, sexolog og parterapeut, mener, at vi opdrages til at opfatte sex som forbudt og tabubelagt, og derfor bliver vores sexliv for kedeligt. Vi er bange for at overskride grænser og blive taget i akten. Hun opfordrer sine klienter til at lege, snyde og dyrke det uforudsigelige for at holde sexlivet i gang.

"Det, der bærer et parforhold i dag, er seksualiteten. Vi har ikke brug for hinanden længere, og derfor er det så vigtigt at sætte fantasien i gang og undgå, at samlivet bliver kedeligt og forudsigeligt, for så ryger lysten, og det kan blive forholdets endeligt.

Vi skal bruge vores fantasier aktivt. Leg og overrask hinanden - vær ikke bange for at gøre noget anderledes. Det usikre virker pirrende," siger hun.

Sex bag i bussen

Cecilie, 27-årig sælger, var på vej i strandvejsbussen med sin fyr, da han fik lyst til hende.

"Vi aftalte, at hvis bussen var tom mellem Espergærde og Vedbæk, skulle vi elske på bagsædet. Bussen plejer aldrig at blive helt tom, men denne aften skete det.

Jeg måtte holde mit løfte. Mens chaufføren var ude et øjeblik, vendte vi bakspejlet lidt, men han kunne sagtens høre og se, hvad der skete, hvis han ville. Jeg turde først ikke, men jeg gik alligevel i gang. Ydmygende, men også meget pirrende." Det ligger nu flere år tilbage, men står stadig klart i Cecilies erindring som en af hendes frækkeste oplevelser.

"Chaufføren må have været helt klar over situationen. Vi larmede jo, men det gjorde bare det hele endnu frækkere og meget intenst," siger Cecilie.

Det forbudte og risikoen for at blive opdaget tvinger én til ikke at give helt slip, men prøve at kigge ud af øjenkrogen og holde ørene åbne, selv om adrenalinen pumper og sanserne er svære at styre. Spændingen pirrer lystfølelsen i positiv retning. Er partneren så oven i købet lidt mystisk, liver det bare bedre ...

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor vil du helst tilbringe sommerferien?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: