Piger om G-punktet

For dem, der har fundet det, er G-punktet en lykkeknap. For dem, der ikke har fundet det, er det en myte på niveau med Atlantis og små grønne Mars-mænd.

13. marts 2009 af I FORM-redaktionen

"Jeg er sikker på, jeg har et g-punkt, og det er helt vidunderligt at blive rørt dér. Det betyder meget i sexlivet, og jeg tror også, det bliver nemmere at få orgasme, når g-punktet bliver berørt, enten med en finger eller med penis."
Bodil, 29 år, studerende

"Jeg mener, at g-punktet er noget opreklameret stads. Jeg synes ikke, at jeg har observeret det. Jeg har ellers prøvet at finde det, men jeg er åbenbart ikke nået langt nok i alfabetet! Jeg kan dog mærke, at nogle stillinger er bedre end andre, og det kan selvfølgelig godt have noget med g-punktet at gøre."
Louise, 41 år, grafiker

"Det kommer an på, hvem man er sammen med, om g-punktet 'virker'. Jeg fandt det ret sent og først, da jeg havde en kæreste, jeg var sammen med i lang tid. Jeg tror, at jo ældre man bliver, og jo mere føling man får med sin krop, jo nemmere bliver det at finde punktet."
Sofie, 34 år, journalist

"Trods ihærdig eksperimenteren igennem et langt sexliv er det aldrig lykkedes mig at finde mit g-punkt, så jeg er overbevist om, at det ikke eksisterer. Det er mændenes undskyldning for at komme til at afprøve diverse mystiske stillinger."
Helene, 46 år, cand.phil.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: