Analsex, mand og kvinde ligger i seng
© iStock

Hvorfor kan mænd lide analsex?

... og hvorfor kan kvinder IKKE lide analsex? Mange kvinder undgår analsex, fordi de synes, det er enten pinligt, smertefuldt eller uhygiejnisk. Meget af denne skepsis skyldes dog uvidenhed.

26. oktober 2016 af Cecilie Dumanski

Analsex er et godt alternativ til traditionelt samleje, da manden oplever, at penis bliver bedre omsluttet af endetarmen, mens kvinden kan føle en stærk orgasme ved, at G-punktet i anus bliver berørt.

Alligevel er mange kvinder tilbageholdende med at opfylde mange mænds ønske om analt samleje. Det kan skyldes, at der stadig er meget tabu og mange myter forbundet med analsex. Men det stopper nu! Nedenfor bryder vi med tre velkendte myter, som mange har om analsex.

Det er pinligt

Bare rolig - du er ikke den eneste, der har eller har haft analt samleje! En undersøgelse viser nemlig, at mere end en tredjedel kvinder i alderen 19-44 år har prøvet analsex mindst én gang.

Det gør ondt

Først og fremmest skal du aldrig gøre noget, du ikke har lyst til. Når det er sagt, behøver analsex bestemt ikke gøre ondt! Tjek disse råd, som kan føre både dig og din partner SMERTEFRIT i den syvende himmel.

  • Tal sammen

  • Tag jer god tid

  • Varm grundigt op

  • Brug masser af glidecreme

  • Øv dig evt. med analt legetøj

  • Slap helt af under indførelsen

  • Start med langsomme og blide ryk

Det er uhygiejnisk

Det er ikke tilfældet! Hvis du ikke er trængende, og det ikke er lige oppe over, så er anus og det nederste af endetarmen faktisk rimelig rent. Det betyder dog ikke, at du kan gå over til almindeligt samleje lige efter analsex. Det skyldes, at der er tale om to forskellige miljøer, hvilke kan forårsage vaginale infektioner.

Nu behøver frygt og flovhed i hvert fald ikke stå i vejen for at gå skridtet videre...

God fornøjelse!

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: