Fra sexkillers til sexkillinger

Fem almindelige problemer, der dræber lysten i et parforhold, og et bud på, hvordan de kan løses.

16. marts 2009

1. PROBLEM:


Du har en underlig tom fornemmelse, når du har elsket med din kæreste, og har allermest lyst til at vende ryggen til og falde i søvn.

Årsag:


I kan være eksemplarer af de Tavse Elskere. I lukker af for nærheden, elsker med mund og øjne lukket i, og måske i hver sin fantasiverden.

Løsning:


Måske er I så tæt på hinanden i dagligdagen, at I ikke orker mere, når I kommer i seng. Giv hinanden plads til at gøre noget hver for sig. Lad være med at hænge på hinanden. For meget nærhed kan dræbe den mystiske elsker i jer.2. PROBLEM:


Han vil hele tiden. Du orker bare ikke. Men han får tilsyneladende aldrig nok.

Årsag:


Han vil have sex hele tiden, fordi han oplever, at det er så svært at få lov.

Løsning:


Kan du finde energien, så prøv at give ham al den sex, han beder om i en måned. Du får mere lyst til sex ved at dyrke sex. Han holder op med at ønske sex, bare fordi han ikke kan få noget, og vil havne på et mere realistisk leje, så han ikke skal have sex hver halve time.


3. PROBLEM:


Du elsker din kæreste og vil ham så gerne. Derfor venter og venter du på at komme i den rette stemning, men det sker ligesom aldrig.

Årsag:


De fleste af os opfatter sex som udtryk for én eneste følelse: Kærlighed. Men husk, at der også er fx vrede og humor i jeres forhold.

Løsning:


Hold op med at tænke på sex som noget, der skal udtrykke de smukkeste følelser hver gang, så du udelukker al anden sex i dit liv. Hvad med vred sex, sjov sex eller helt tankeløs sex.

4. PROBLEM:


Du tænder bare ikke på ham. Han er bedre til at udfylde din selvangivelse end dit behov for sex og lidenskab.

Årsag:


Du er blevet mor for din mand, eller du har adopteret ham som din far. Det er ikke unaturligt, at du ikke gider gå i seng med din far.

Løsning:


Tag dig selv i at være hjælpeløs lillepige med behov for ros. Fang dine egne mus. Stop med at minde ham om, at han skal huske sine bilnøgler og skifte skjorte.

5. PROBLEM:


Det kan ikke rigtig betale sig at dyrke sex. Du bliver aldrig rigtig ophidset, og du føler dig som en flipper-maskine. Han kender alle de rigtige knapper, og dem trykker han rutineret på.

Årsag:


Din mand lider muligvis af målrettet-syge. Han tror, du kræver orgasme hver gang, og han er fokuseret på, at det er det, det hele drejer sig om.

Løsning:


Foreslå, at I i et par uger rører ved hinanden på alle andre måder end lige noget, der fører til orgasme. Måske finder han ud af, at det ikke kun er det at give dig orgasme, der er dejligt.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: