Fordele ved singlesex

Du er alene. Ingen børn eller partner, der mener, at trivialiteter som opvask, vasketøj og madlavning er vigtigere end lige denne weekend. Job og karriere får så meget plads, du vil.

8. juli 2015 af I FORM

Du bestemmer, om weekenden skal gå med at besøge venner, en tur til Rom eller Skagen. Ingen brokker sig over arbejde, rejser og kurser eller de to gange tennis om ugen. Du er single, din egen herre.

Men selv om du har valgt at leve alene af lyst og ikke har lyst til et liv sammen med en partner, har du behov for sex, varme, kys og knus.

Hvem siger, at kernefamilie, fast forhold og ægteskab er den eneste chance for sex, når du har lyst? Hvorfor ikke eksperimentere dig frem til den løsning, der passer dig bedst?

Flere og flere vælger et liv som single. Især i storbyerne er der grøde i singlekulturen, en ny måde at leve et voksenliv på.

Er du kvinde, så husk, at nogle måske vil se på dig med kritiske øjne, hvis du vælger at have sex med rigtig mange skiftende partnere. Men føler du imidlertid selv, at du står inde for det, du laver, gør du det af lyst, ikke af nød, så hvorfor ikke? Man kan godt leve seriøst og stadig tage imod sjove og nye oplevelser. Det gælder også for sex.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler