Cykel

Kører du på citybike eller racer, kan det hæmme dine muligheder for at opnå orgasme.

© iStock

Din cykel kan afgøre dine chancer for orgasme

Det er ikke helt ligegyldigt, hvilken type cykel, du kører på, hvis du vil komme i mål på lagnerne.

3. oktober 2016 af Anna Sjøstrøm

Er du en af dem, der foretrækker en hurtig citybike fremfor en langsom og traditionel bedstemorcykel, fordi du hurtigere kommer frem til din destination?
Så skal du måske overveje, om det er vigtigere for dig at komme hurtigt frem på cykel, end at du får orgasme i soveværelset. Et lille amerikansk studie tyder nemlig på, at din cykel kan have stor indflydelse på dine nedre regioner og dit sexliv.

Studiet fra Yale University har undersøgt 41 kvinders cykler. Resultatet viste, at i de tilfælde, hvor styret sad lavere end sadlen, havde kvinderne sværere forudsætninger for at kunne opnå en orgasme.
Det skyldes, at man på disse cykler sidder mere foroverbøjet, hvilket giver et større pres på deres kønsorganer. Det medfører igen, at kønsorganerne bliver mere følelsesløse, hvilket altså kan være årsagen til, at du måske spejder langt efter dine orgasmer.

Men fortvivl ikke! Enten kan du vælge at skifte din nuværende cykel ud med en bedstemorcykel, hvor du sidder mere oprejst, eller også kan du slet og ret sætte dit styr op, så det er på niveau med din sadel. 

LÆS OGSÅ: Derfor skal du have en elcykel

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: