Kvinde sidder tænksom på sengen med mand i baggrunden.

Dine tanker kan risikere at blokere for sexlysten. 

© iStock

3 ting, der ødelægger dit sexliv

Du kan dræbe al romantik med dit tankespind. Se her, hvor lidt der skal til for at få et meget mere velfungerende sexliv.

26. juli 2017 af Jeanette Linder

Kører det ikke helt for dig og din partner i soveværelset? Måske foregår der ting i dit hoved, som blokerer for den rene nydelse. Se her, hvordan du overvinder de mentale ting, der typisk ødelægger sexlivet.

Du er usikker

Er jeg lækker nok? Keder han sig lige nu? Din usikkerhed kan i høj grad bremse sexlysten. Mærk derfor efter, om du føler dig usikker på dig selv eller på parforholdet? Er det første tilfældet, er det vigtigt, at du arbejder med dig selv og ikke begynder at læsse din usikkerhed over på ham. Fx med en sætning som ”hvis jeg var tyndere, ville du sikkert tænde meget mere på mig”. Er det parforholdet, du tvivler på, må du tage en snak med din partner og blive bekræftet i, at han elsker dig og ikke vil have andre.

Du ved ikke, hvad du vil

Hvordan får du nogensinde et godt sexliv, hvis du ikke engang selv ved, hvad du vil i sengen? Nej, vel? Derfor er du nødt til at lave lidt research, inden I ligger under dynen. Se nogle frække film, tal med dine veninder om sex og ikke mindst: Brug tid på at tilfredsstille dig selv, så du ved præcis, hvad der tænder dig.

Du frygter en afvisning

Det kan være svært at åbne op for dine inderste hede drømme, især hvis han nu ender med at sige nej til dem. Men du må ikke tage et nej personligt eller se det som en afvisning. Der kan være mange grunde til, at han ikke lige er med på dit forslag, og i virkeligheden er det positivt, at han kan finde ud af at sætte sin egen personlige grænse. Og hvis du ikke prøver, får du aldrig det, du virkelig ønsker.

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: