Kvinde er irriteret i bilen

Er du letantændelig efter en sur sms fra kæresten? Få hjælp til at tøjle irritationen.

© iStock

Sådan undgår du at blive irriteret

Der er bare tidspunkter, hvor man mister tålmodigheden og lader irritationen koge over. Vi har samlet 5 tips, der kan forlænge din lunte og skåne dine medmennesker for sure opstød og himmelvendte øjne.

28. marts 2017 af Cecilie Dumanski

Har du taget dig selv i at vrisse af morgenfriske typer, uforsvarlige trafikanter eller personer, der ikke kender køkultur?

Så skyldes det måske, at du er træt, sulten, stresset eller har nogle følelsesmæssige problemer, du går og grubler over.

Uanset, hvad der nager dig, er det aldrig sjovt at lade det gå ud over andre. Derfor har vi samlet 5 effektive råd, der tøjler din irritation og giver indre ro.

5 tricks til at håndtere din irritation

Snack dig glad

Det lyder måske fjollet, men du kan nemt blive gnaven, når din mave rumler. Sørg derfor for, at du altid har en hurtig snack i tasken.

Find opskrifter på nemme og sunde snacks her.

Flyt fokus

Hvad får du egentlig ud af at være knotten? INGENTING! Så måske skulle du bare vende ryggen til problemet og i stedet se en sød dyrevideo. Dem bliver man ALTID glad af!

Træk vejret

Så simpelt er det! Mærker du irritationen boble, skal du trække vejret ind gennem næsen og holde på det, inden du igen puster det ud gennem munden. Når du har gentaget øvelsen et par gange, vil du mærke roen sænke sig.

Tænk dig om

Okay, pensionisten gik foran dig i køen ... Men er det så slemt, at du behøver at blive SÅ rasende? Måske burde du overveje, hvad det egentlig er, der trykker. Er det en umulig deadline, et udestående med en veninde eller en opvask, der i virkeligheden irriterer?

Smil

Det kan godt være, at det i begyndelsen bliver en anelse kunstigt, men de opadgående mundviger kan faktisk hjælpe på humøret.

Husk! Du bestemmer selv, om du vil være irriteret eller ej!

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler