Mor er den bedste i verden – og hun kan lære dig mange ting

6 ting, du har lært, hvis du er vokset op med en stærk mor

Er din mor den stærkeste og sejeste, du kender? Så har hun garanteret sørget for, at du har lært disse 6 ting.

29. januar 2017 af Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Du har lært at sætte pris på uafhængighed

Du behøver ikke nødvendigvis hjælp til at åbne syltetøjsglas eller flytte sofaen, for du ved, at du kan klare det selv. Din mor og de mange timer i fitnesscentret har gjort dig klar over dette.

Du har lært betydningen af tålmodighed

Du har lært, at ikke alting kan klares på dage eller uger. Livet er også lange, seje træk, der kræver, at man kæmper videre på trods af modstand og tilbagegang. 

Du har lært, hvordan ubetinget kærlighed ser ud

Har din mor altid ofret tid, helbred, søvn og penge for, at dig og dine søskende kunne have det så godt som overhovedet muligt? Så ved du, hvordan ubetinget kærlighed ser ud, og hvordan det føles at være nogens førsteprioritet.

Du har lært, at man sagtens kan være stærk og sårbar samtidig

Stærke mødre er ofte også meget sårbare, de forstår bare at skjule det. Din mor har sikkert ligget vågen og tænkt på, om du sov trygt, eller været oppe hele natten for at pleje dig, mens du var syg. 

Du har lært at elske dig selv

Du har været din mors førsteprioritet og vidst, at hun altid troede på dig og dine evner. Derfor forstår du også at sige fra overfor de, der ikke evner det samme. Du ved, at svingende resultater og dårlige perioder ikke gør dig til den du er - det gør din evne til at komme videre.

Du har lært ikke at fokusere på fortiden

"Gid jeg havde gjort sådan" eller "Mit liv ville sikkert være bedre, hvis jeg havde gjort det anderledes" hjælper ingenting. Du ved, at den bedste taktik er at holde øjnene på vejen og se fremad.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: