Oktober er international brystkræftmåned - hele verden sætter fokus på.,og samler penge ind til kampen mod brystkræft.

Støt brysterne: Lyserød lørdag

Lørdag, d. 3. oktober 2014 bliver Danmark lyserød. Dagen markeres af frivillige, forretninger og foreninger i hele landet, som skaber opmærksomhed omkring og indsamler penge til Kræftens Bekæmpelses arbejde med brystkræft.

24. september 2015

I Danmark får hver 9. kvinde brystkræft. Det er mange! Det er vigtigt, at der hele tiden forskes i bedre behandlingsformer, der giver færre bivirkninger, og at de kvinder, der rammes af sygdommen, hjælpes bedre. Derfor sætter Kræftens Bekæmpelse fokus på brystkræft - for at redde liv.

Pas på dig selv

iform.dk sætter vi fokus på dine bryster ved at samle en række artikler, som gør dig klogere på, hvordan du kan forebygge mod kræft med kost og motion.

Deltag i "Lyserød lørdag"

Lørdag d. 3. oktober 2014 afholdes "Lyserød lørdag". Dagen markeres af frivillige, forretninger og foreninger i hele landet, som skaber opmærksomhed omkring og indsamler penge til Kræftens Bekæmpelses arbejde med brystkræft.
Se, hvad der foregår i DIN by >>

Viden om brystkræft

Man har med mammografiscreening fundet de fleste af de knuder, der findes i befolkningen i den aldersgruppe, som man screener (50 – 69-årige).
Både dem, der ville være blevet opdaget uden screening og også dem, der ellers først ville være blevet opdaget et eller to år senere.

Tal om brystkræft

  • Sygdommen rammer oftest kvinder over 50 år. Hvert år dør omkring 1.200 kvinder af brystkræft. Ca. 50.000 kvinder lever med sygdommen.
  • Brystkræft er arvelig i ca. 5 – 10 procent af tilfældene.
  • Mindst otte kvinder ud af ti er i live fem år efter, at de har fået konstateret brystkræft.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler