Undgå sygdom og snue med dette redskab

Det er højtid for sygdom og forkølelse, men hvis du gerne vil sørge for, at både du og familien slipper udenom, så er der heldigvis noget, som du kan gøre selv.

21. december 2017 af Julie-Elsebeth Crone Johannesen

I FORM-redaktionen anbefaler 

Vil du gerne minimere risikoen for, at du eller din familie bliver ramt af forkølelser og sygdom? Så kan Cutter & Slicer hjælpe dig. Fiberrige grøntsager og vitaminfyldte frugter sørger nemlig for at holde din krop optimalt modstandsdygtig over for de bakterier, der netop nu lægger mange ned med snue og sygdom. 

Med Cutter & Slicer kan du hurtigt og nemt skære grøntsager og frugter ud i flotte og mundrette stykker. Cutter & Slicer kommer med et hav af forskellige blade, der passer til alle former for frugt og grønt. Den smarte, vandtætte boks gør det let at pakke grøntsagsstave og frugtbåde til madpakkerne, eller sikre dig en frisk salat flere dage i streg. Du slipper desuden for besværlig rengøring, for efter brug kan du blot smide Cutter & Sliceren og dens blade i opvaskemaskinen.

Derfor får du lige nu en Cutter & Slicer sammen med to numre af I FORM for kun kr. 49,- + porto.

Herunder kan du se Cutter & Sliceren i funktion.

Tank op på alt det gode 

Hvis du sørger for at få rigeligt fibre og vitaminer gennem frugt og grønt, så er du rigtig godt stillet mod sygdom. Det er dog altid en god idé at spæde sin sunde, varierede kost op med en multivitaminpille i de kolde måneder. 

Vitaminpiller er dog ikke en substitut for sund mad - kroppen har nemlig brug for meget andet end vitaminer og mineraler for at kunne fungere ordentligt. Mikroskopiske plantestoffer, som du kun får fra frugt og grønsager, sunde fedtsyrer og livsvigtige aminosyrer har alle sammen afgørende indflydelse på dit helbred. Derfor kan en multivitaminpille være et supplement, men aldrig en fuldgyldig erstatning for en sund kost.

Få en Cutter & Slicer sammen med to numre af I FORM for kun kr. 49,- + porto.

Mange er i tvivl om, hvorvidt selve de naturlige vitaminer i frugt og grønt er bedre eller dårligere end de kunstige i vitaminpiller - men resultatet er faktisk det samme. Din krop har lige godt af begge typer og kan ikke skelne mellem dem. Det vigtigste er blot, at du får den mængde vitaminer, du skal bruge. Visse kunstige vitaminer kan dog overdoseres, men den kemiske struktur af de kunstige vitaminer er helt magen til naturens.


Alt dette kan Cutter & Slicer 

Cutter & Sliceren kommer med et hav af forskellige blade og redskaber, der gør det let at snitte og udskære alle slags frugter og grøntsager. Så uanset om du vil skære kartoflerne ud til pommes frites eller lave frugtbåde og grøntsagsstave til flere dages madpakker - så er Cutter & Slicer løsningen. 

Der medfølger desuden rivejern, kartoffelskræller og et sikkert mandolinjern med Cutter & Sliceren. 

Ja tak, vis mig endelig tilbuddet!

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: