Max 1 rød bøf om ugen

Du behøver ikke blive vegetar for at reducere risikoen for diabetes, men kødfrie dage er en gevinst for både dig, miljøet og pengepungen.

2. juli 2010 af I FORM

Læge Jerk W. Langers anbefaling: 1

Rødt kød fra firbenede dyr som okse, kalv, gris og lam er i forvejen stærkt mistænkt for at kunne give kræft.

Nu viser en britisk undersøgelse med 37.000 forsøgspersoner, at kvinder, der spiser rødt kød mindst fem gange om ugen, også har 29 procent højere risiko for at udvikle type 2-diabetes end de, der spiser det sjældnere end én gang om ugen.

Forarbejdet kød som fx bacon og hotdogs øger risikoen for type 3 diabetes med hele 43 %.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: