dame der står i regnen under farvestrålende paraply

Kan sommerregn også få det store smil frem på dine læber? Måske har du pollenallergi. 

© iStock

8 ting, du kun kender, hvis du er pollenallergiker

ATJUHHH… Du ved, du har pollenallergi, når du……

14. juni 2017 af Irene Brøndum

... har tjek på prisen på lommeletter

Du aner ikke, hvad en liter skyr koster eller om skoudsalget er fløjtet i gang. Men til gengæld har du helt tjek på, hvad en pakke Kleenex står i og ved præcis, hvilket supermarked, der har lommeletter på tilbud. For når snottet først fosser ud af næsen, har du kun én ven i nøden.

... ser frem til regn

Som den eneste i din omgangskreds håber du på en halvdårlig sommer med masser af regn, der kan få de irriterende pollen til at falde til jorden.

... går med solbriller, selvom det er overskyet

Du ligner mere og mere en panda, efterhånden som sommeren skrider frem, for solbrillerne viger ikke fra din næserod, om der så er nok så overskyet. 

... sover med lukket vindue I 40 grader

Risikoen for at listige indbrudstyve får gode idéer hjemme hos dig, er cirka lige så stor som risikoen for, at det sner I juli. Her er der nemlig ingen gardiner, der blafrer i sommerbrisen uanset, hvor højt termometeret sniger sig op.

 

... har glemt alt - undtagen antihistamin

Du har glemt læbepomaden, vandflasken og dankortet, men du har husket én ting. Antihiastmin-tabletterne. For uden dem forvandler du dig til et nysende pollenmonster og dine kolleger vil lynhurtigt lyde som en prositplade, der er gået i hak.

... synes picnics er overvurderet

Du vil hellere brække dig i modvind end at tage på festival samt spise måltider udendørs. Du kunne i hvert fald under ingen omstændigheder drømme om at sætte dig direkte på jorden.

... får pollen push-beskeder

Du følger dagens pollenvarsling tættere end dine venners facebook-opdateringer. og har helt styr på, hvornår tallet er lavt, højt eller bare moderat.

... får mærkelige blikke fra fremmede

Folk kigger på dig med en blanding af medlidenhed og væmmelse, fordi du med dine blodskudte, hævede øjne ligner én, der enten har seriøst kærestesorg eller meget heftige tømmermænd.  

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor gør du størst indsats for klimaet?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: