Få gratis adgang til iform.dk og appen resten af året

Bliv digital abonnent og få fri adgang til viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Det er gratis resten af 2021.

Vil du gerne i gang med at træne? Måske bare 10 minutter af gangen til en start. Og vil du spare på kalorierne til aftensmaden og samtidig slippe for bøvlet med at finde på spændende, velsmagende retter? Så er et digitalt abonnement på I FORM lige noget for dig.

Som digital abonnent har du fri adgang til hele I FORMs digitale univers. Det vil sige iform.dk samt vores brugervenlige app. Her er de bedste værktøjer til en sund livsstil let tilgængelige i en travl hverdag, hvor overskuddet til at træffe de sunde valg ikke altid rækker. Med I FORM i lommen er du kun et swipe fra den næste træning og en madplan med sunde retter på 30 minutter.

Et digitalt abonnement koster normalt 79 kr./mdr., men hvis du slår til nu, får du resten af året gratis.

Se her, hvad du blandt andet får adgang til som digital abonnent:

Quick fit - styrk hele kroppen på 10, 20 eller 30 minutter

Den bedste motion er den, du får dyrket! Derfor har vi lavet træningsserien Quick fit, som du kan tilpasse til dit niveau og den tid, du har til rådighed. Alle Quick fit-træningerne styrker og opstrammer hele kroppen, kan laves uden udstyr og tager enten 10, 20 eller 30 minutter. Afspil træningsvideoerne på din telefon i det fri, eller få dem op på tv-skærmen, så du kan give den gas i stuen.

Du kan naturligvis supplere med masser af andre målrettede videotræninger samt gang- og løbeprogrammer – eller hvad med afstressende yin yoga? Det er alt sammen noget, du har adgang til som abonnent. Gå til tilbuddet her.

Fri adgang til iform.dk og vores app

Udover vores store videotræningsunivers, madplaner og opskrifter - alt sammen tilgængeligt i vores brugervenlige app - får du naturligvis også fri adgang til alt det klassiske I FORM-indhold på iform.dk. Det gælder fx vores guides inden for emner som kost, træning og vægttab, vores løbe- og gangprogrammer og vores grundige artikler om alt fra tarmsundhed til tankemylder.

Det har aldrig været lettere at få gang i både træningsrutinen og de sunde madvaner. Gå til tilbuddet her.

  Nu er det blevet lettere at leve sundt!

  I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
  Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

  Lige nu: Resten af året gratis


  Newsletter background