De 5 værste bakterie-fælder i hverdagen

Er du klar over, hvilke steder du oftest får ubehagelige bakterier på hænderne? Vi har samlet en liste med de 5 værste steder - kendte du dem?

Der er bakterier allevegne, men med en smule eftertanke kan du faktisk undgå en stor del af dem, du ellers møder i hverdagen.

Håndsprit kan udtørre hænderne, så nogle gange er det altså lettere bare at undgå at røre ved de allerværste bakteriefælder.

Håndtagene på indkøbskurve og -vogne

Det siger næsten sig selv, at mange mennesker rører ved disse håndtag. Det kan derfor godt betale sig at beholde handskerne på, når du handler i vintermånederne, eller medbringe dit eget indkøbsnet.

Pengesedler og mønter

Selve essensen med penge er, at de skifter hænder. Det betyder desværre også, at de er frygtelig gode til at sprede bakterier. Nu elsker vi vores dankort endnu højere - dog ikke automaterne, hvor man skal taste sin kode ...

Flasker med ketchup eller soya på restauranter

På restauranter spiser mange forskellige mennesker, og når de har suttet deres fingre rene, skal de nogle gange have lidt mere ketchup ...

Dørhåndtag

Dørhåndtag er endnu et eksempel på steder, som alle er nødsaget til at røre. Af samme grund ser man ofte, at folk hiver skjorteærmet lidt ekstra ned, når de nærmer sig en dør på et offentligt sted.

Kaffemaskinen

Et sted, hvor der er varme og damp er et fremragende hjem for bakterier og mug. Så husk at gøre maskinen ren ofte!