Et ungt par råber af hinanden.

Ender I ofte med at råbe ad hinanden over småting? Se, hvordan I i stedet kan tackle typiske konflikter. 

© iStock

4 ting, du og din partner skal stoppe med at skændes om

For dit parforhold bliver ikke bedre af det – tværtimod!

8. marts 2017 af Inge Eriksen

Skændes du og din partner ofte, er det måske på tide at spørge jer selv, om I reelt VIL hinanden. Er svaret “ja”, så se her, hvad I stiller op med nogle af de typiske skænderiemner.

1. Hvem skal ud med skraldet?

Den lugter, er ofte proppet til randen, og når man skal ud af døren, har man travlt og ofte meget andet i hænderne. Skraldeposen forsvinder dog ikke af sig selv, men hvem er det nu liiiige, der skal gå ud med den?

I stedet for at skændes næsten dagligt, så sæt jer ned og beslut, hvem der i fremtiden har denne tjans – og lad så “taberen” bestemme, hvilken huslig tjans den anden snupper i stedet.

2. Kommer sent hjem

Har din partner det med at komme senere hjem fra arbejdet eller byturen end annonceret? I stedet for at blive irriteret eller bekymret så aftal, at den, der er senest ude, sender en sms, når vedkommende er på vej hjem.

3. Vasketøjstjansen

Køb en ekstra vasketøjskurv og aftal, at I i fremtiden vasker hver jeres tøj. Er der plads i maskinen, og vil du gøre din partner en tjeneste, kan du godt fylde op med lidt af hans eller hendes beskidte tøj, men ellers klarer I hver jeres og slipper for at blive uvenner.

4. Rodehoved eller ej

Nogen af os roder – og nogen af os hader rod! Er dette et stort irritationspunkt hos dig, så prøv at tale med din partner og se, om du kan få ham eller hende til at ændre sig. Lykkes dette ikke, så er du nødt til én gang for alle at beslutte dig for, om du vil rydde op efter vedkommende eller leve med rodet uden at blive irriteret.

Kilde: Women´s Health

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor vil du helst tilbringe sommerferien?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: