Her er 4 af vores mest populære opskrifter på sunde snacks med chokoladesmag

Op med hånden, hvis du også er vild med smagen af chokolade! Her får du 4 af vores mest popuære opskrifter på smovsede snacks med chokosmag. Og så er de oven i købet sunde! 😋

chokoladebar

SUNDE SNACKS. Var det noget med en hjemmelavet kiksekat?

Disse 4 opskrifter på sunde snacks med chokosmag er nogle af vores mest populære:

Choko-daddelbarer med orange

Disse snackbarer er perfekte at hive frem, når chokoladetrangen melder sig. Prøv I FORM i 2 uger for 0 kroner og få adgang til opskriften nu.

Kiksekat

En knasende lækker chokoladebar med havregryn og dadler, der er ligeså skøn som den er sukkerfri. Prøv I FORM i 2 uger for 0 kroner og få adgang til opskriften nu.

Choko-rugboller med lakridsøl og hakkede mandler

Skøn sundhedssymfoni med chokolade og mandler forklædt som rugbolle! Prøv I FORM i 2 uger for 0 kroner og få adgang til opskriften nu.

Rødbede-kugler med chokolade

Forkæl familier og venner med de lækreste rødbede-kugler med chokolade. Prøv I FORM i 2 uger for 0 kroner og få adgang til opskriften nu.

Som abonnent har du også adgang til I FORMs app, I FORM – træning og sund mad, hvor du finder både madplan og opskrifter. Du kan gemme dine yndlingsopskrifter og nemt finde dem under "favoritter".

  Bliv sund og stærk med I FORM!

  I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

  På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

  Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

  Newsletter background