OnlinetræningMadplanOpskrifterRuteplanner
Søg
Min side
Login
    OnlinetræningMadplanOpskrifterRuteplanner
Luk
Login
Til forsiden
    • I FORMs ruteplanner
    • Tegn rute
    • Mine ruter
    • TRÆNING
    • Alle træningsprogrammer
    • Onlinetræning
    • Quick fit-træninger
    • Øvelser
    • Styrketræning
    • Yoga
    • Skader
    • Træningstøj og -udstyr
    • Coopertest - test din kondition
    • Løb
    • Gang
    • Løbeprogrammer
    • 5 km
    • 10 km
    • Halvmarathon
    • Marathon
    • Intervaltræning
    • ALLE OPSKRIFTER
    • Madplaner
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Brød
    • Salater
    • Kager
    • Pandekager
    • Desserter
    • Sunde snacks
    • Smoothie
    • Juice-opskrifter
    • Vegetar
    • Omregn gram til dl
    • SUND KOST
    • Kostråd
    • Kost til træning
    • Sunde råvarer
    • VÆGTTAB
    • Slankekur
    • Kostplaner
    • Gode råd til vægttab
    • Flad mave
    • Kalorieforbrænding
    • BMI-beregner
    • Kalorieberegner
    • Beregn kalorieforbrænding
    • SUNDHED
    • Forebyggelse
    • Hjerte
    • Kræft
    • Stress
    • Søvn
    • Sund mave
    • Psykologi
    • Sex
    • Meditation
    • Skønhed og pleje
  • Abonnement
  • Fordelsshop
  • Om I FORM
  • Smugkig i magasinet
  • Kundeservice
  • Annoncér
  • Min side
  • Mine gemte artikler
  • Log ud
Sunde opskrifter
Madplaner
Ugens madp...

Ugens madplan

Tallerken med salat med græskar, avocado, granatæble, feta, pinjekerner og grønkål
Uge 44

Vi går grassat i græskar

Årets mest uhyggelige uge er over os. Overalt i butikkerne og ude foran folks hoveddøre støder du på lysende græskar med skræmmende ansigter, og i denne uge har de orange kæmper sørme også invaderet madplanen.

Det sidste skal du nu ikke ligge søvnløs over, for græskar er faktisk ganske gode for dig. De er nemlig spækket med A-vitamin og mætter ret godt, selv om de kun indeholder sølle 18 kcal. pr. 100 gram. Til gengæld er der ikke så meget smag i dem, så fyr endelig op for krýdderierne, fx timian, hvidløg, chili, salvie og rosmarin.

Vi serverer græskar for dig fire gange i løbet af ugen. Mandag står den på bagt græskar i en lækker, vegetarisk buddha bowl, dernæst fintrevet og rørt med i en fars til kyllingefrikadeller og torsdag får du græskar i en form af en spicy suppe.

I weekenden har vi ladet os inspirere af amerikanerne, der ofte benytter græskar i det søde køkken. Hos os er det blevet til sprøde vafler, som serveres med ahornsirup, nødder og chokolade. – Så skulle der være masser af energi til dem, der skal ud og banke på hos naboerne.

Velbekomme – og god halloween!

Mandag
Tallerken med salat med græskar, avocado, granatæble, feta, pinjekerner og grønkål
Aftensmad

Buddha bowl med bagt græskar

Sæt tænderne i årstiden med I FORMs buddha bowl med bagt græskar, der bugner af A-vitamin og smager himmelsk. Velbekomme!

502 kcal
30 minutter
Tirsdag
Jordskokkesalat og kyllingeboller
Aftensmad

Jordskokkesalat

Med rosenkål, granatæble og kyllingefrikadeller.

536 kcal
30 minutter
Onsdag
Laks og grønt i fad
Sunde opskrifter

Laks og grønt i fad

Nogle gange skal det bare være nemt og hurtigt at lave aftensmad. Her får du opskriften på ovnbagt laks i selskab med spidskål og porrer. Alt sammen i ét fad. Velbekomme!

550 kcal
30 minutter
Torsdag
Græskarsuppe med kylling og røde linser
Aftensmad

Spicy græskarsuppe med kylling og røde linser

Få varmen med denne fyldige suppe, der sætter kulør og krydderi på selv den kedeligste aften. Den er klar på bare en halv time.

493 kcal
30 minutter
Fredag
Avocadoburger med spicy oksebøf
Aftensmad

Avocadoburger med spicy bøf

En anderledes lækker og sund burger med spicy oksebøf og avocadobolle.

590 kcal
25 minutter
Lidt godt til weekenden
Tallerken med vafler
Desserter

Sprøde græskarvafler med sirup, nødder og chokolade

Som en flammefarvet efterårsskov spreder de sig som en steppebrand i indkørslerne, og nu også på morgenmads- eller dessertbordet. Prøv vores græskarvafler med sirup, nødder og chokolade.

395 kcal
75 minutter
Gresskar

Ugens tip

Gode græskar-tips

  • Småt er godt. Gå gerne efter et lille græskar. I små græskar er smagen mere komprimeret og mindre vandet.
  • Pyt med typen. Det er ikke så afgørende, hvilken type græskar, du benytter. Kan du fx ikke lige få fat i et hokkaidogræskar, så bruge butternutsquah i stedet – og omvendt.
  • Ind i ovnen. Kogning gør græskar vandet. Ovnen er derimod genial, da noget af væsken fordamper og gør smagen koncentreret og karamelliseret.
Foodplan concepts background

I FORMs madplan giver inspiration til hverdagsmenuen

Hver uge serverer vi 5 sunde aftensmads-opskrifter, der er udvalgt efter principperne herunder. Du får også en bonusret til weekenden.

Max 30 min. tilberedningstid
Max 650 kcal pr. måltid
Fisk eller skaldyr 1 gang om ugen
Vegetar måltid 1 gang om ugen
Sunde råvarer
Læs mere
    Udgiver
    • Bonnier Publications International AS
    • Postboks 543
    • 1411 Kolbotn, Norge
    • Org. 977041066
    • Kundeservice
    • Kontakt: 39 10 30 00
    Følg os
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • I FORMs nyhedsbrev
    • I FORM Rejser
    Om I FORM
    • Abonnement
    • I FORMs app
    • Fordels-shop
    • Hvad er I FORM?
    • FAQ
    • Wype – digitalt magasin
    • Annoncér
    • Kontakt
    Information
    • Cookiepolitik
    • Persondatapolitik
    • Juridisk information