OnlinetræningMadplanOpskrifterRuteplanner
Søg
Min side
Login
    OnlinetræningMadplanOpskrifterRuteplanner
Luk
Login
Til forsiden
    • I FORMs ruteplanner
    • Tegn rute
    • Mine ruter
    • TRÆNING
    • Alle træningsprogrammer
    • Onlinetræning
    • Quick fit-træninger
    • Øvelser
    • Styrketræning
    • Yoga
    • Skader
    • Træningstøj og -udstyr
    • Coopertest - test din kondition
    • Løb
    • Gang
    • Løbeprogrammer
    • 5 km
    • 10 km
    • Halvmarathon
    • Marathon
    • Intervaltræning
    • ALLE OPSKRIFTER
    • Madplaner
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Brød
    • Salater
    • Kager
    • Pandekager
    • Desserter
    • Sunde snacks
    • Smoothie
    • Juice-opskrifter
    • Vegetar
    • Omregn gram til dl
    • SUND KOST
    • Kostråd
    • Kost til træning
    • Sunde råvarer
    • VÆGTTAB
    • Slankekur
    • Kostplaner
    • Gode råd til vægttab
    • Flad mave
    • Kalorieforbrænding
    • BMI-beregner
    • Kalorieberegner
    • Beregn kalorieforbrænding
    • SUNDHED
    • Forebyggelse
    • Hjerte
    • Kræft
    • Stress
    • Søvn
    • Sund mave
    • Psykologi
    • Sex
    • Meditation
    • Skønhed og pleje
  • Abonnement
  • Fordelsshop
  • Om I FORM
  • Smugkig i magasinet
  • Kundeservice
  • Annoncér
  • Min side
  • Mine gemte artikler
  • Log ud
Sunde opskrifter
Madplaner
Ugens madp...

Ugens madplan

Uge 40

Og så til søs!

Det går helt i fisk i denne uge, hvor vi serverer godter fra havet hele tre gange.

Generelt spiser de fleste af os alt for lidt fisk og skaldyr, og det er en skam, for de gode argumenter står i kø. De er sunde for såvel hjerne som hjerte, de er spækket med gode proteiner, vitaminer og mineraler, og så er de langt mere klimavenlige end kød.

Du får tre forskellige slags havdyr på tallerkenen i løbet af ugen. Først en af de magre, nemlig torsk, som vi har lavet fiskefrikadeller ud af. Onsdag får du skaldyr i form af rejer serveret med fuldkornspasta, fennikel, dild og masser af tomater. Og fredag er det så tid for manges yndlingsfisk – den fede laks. Her serverer vi den i en varmrøget version med bagte rodfrugter, linser, nødder og en lækker krydderurtedressing.

I weekenden er det helt op til dig, om du fortsætter stimen af fisk. Får du lyst til noget sødt, kan vi varmt anbefale at udnytte nogle af efterårets mange gode æbler til en lun æblecrumble med havregryn og mandler.
Velbekomme!

Mandag
Fiskefrikadeller
Aftensmad

Fiskefrikadeller med kinaradiser

Sunde og velsmagende fiskefrikadeller. Et hit i hele familien.

600 kcal
30 minutter
Tirsdag
Aftensmad

Perlebygsalat med kylling og pesto

Dejligt mættende salat med perlebyg, kylling, pesto og tomat.

600 kcal
30 minutter
Onsdag
Aftensmad

Fuldkornspasta med fennikel og rejer

På kun 20 minutter kan du lave let og lækker aftensmad med fuldkornspasta, fennikel, tomat og rejer. Det kan næsten ikke være nemmere!

573 kcal
20 minutter
Torsdag
Jordskokkesuppe med fyld i en skål
Aftensmad

Jordskokkesuppe med fyld

Sådan laver du en nem og lækker jordskokkesuppe med hvide bønner og persille på kun 30 minutter.

397 kcal
30 minutter
Fredag
Aftensmad

Bowl med laks, linser, bagte rodfrugter og krydderurtecreme

Hvis du tænker frelst og fodformet, når vi siger kostfibre, kan du godt tro om. Vores bowl med laks, linser, bagte rodfrugter og krydderurtecreme byder på massere af fabelagtige fibre – og smager stadig fantastisk.

486 kcal
30 minutter
Lidt godt til weekenden
Kager

Æblecrumble med mandler

Rygende varm æblecrumble med mandler.

301 kcal
45 minutter

Ugens tip

Husk både de magre og de fede
Det er vigtigt, at du varierer mellem magre og fede fisk. Hvis du ikke har helt styr på dem alle, hjælper vi dig her.
● MAGRE FISK indeholder 0-2 g fedt pr. 100 g: Torsk, mørksej, kuller, tun, rødspætte, skrubbe, ising, kulmule, lange, sandart, sildehaj.
● HALVFEDE FISK indeholder 2-8 g fedt pr. 100 g: Ørred, helleflynder, pighvar, hornfisk, forel, gedde, havkat, mulle, slethvar.
● FEDE FISK indeholder 10-13 g fedt pr. 100 g: Laks, makrel, sild, hellefisk, ål, pighaj, stenbider.

Foodplan concepts background

I FORMs madplan giver inspiration til hverdagsmenuen

Hver uge serverer vi 5 sunde aftensmads-opskrifter, der er udvalgt efter principperne herunder. Du får også en bonusret til weekenden.

Max 30 min. tilberedningstid
Max 650 kcal pr. måltid
Fisk eller skaldyr 1 gang om ugen
Vegetar måltid 1 gang om ugen
Sunde råvarer
Læs mere
    Udgiver
    • Bonnier Publications International AS
    • Postboks 543
    • 1411 Kolbotn, Norge
    • Org. 977041066
    • Kundeservice
    • Kontakt: 39 10 30 00
    Følg os
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • I FORMs nyhedsbrev
    • I FORM Rejser
    Om I FORM
    • Abonnement
    • I FORMs app
    • Fordels-shop
    • Hvad er I FORM?
    • FAQ
    • Wype – digitalt magasin
    • Annoncér
    • Kontakt
    Information
    • Cookiepolitik
    • Persondatapolitik
    • Juridisk information