OnlinetræningMadplanOpskrifterRuteplanner
Søg
Min side
Login
    OnlinetræningMadplanOpskrifterRuteplanner
Luk
Login
Til forsiden
    • I FORMs ruteplanner
    • Tegn rute
    • Mine ruter
    • TRÆNING
    • Alle træningsprogrammer
    • Onlinetræning
    • Quick fit-træninger
    • Øvelser
    • Styrketræning
    • Yoga
    • Skader
    • Træningstøj og -udstyr
    • Coopertest - test din kondition
    • Løb
    • Gang
    • Løbeprogrammer
    • 5 km
    • 10 km
    • Halvmarathon
    • Marathon
    • Intervaltræning
    • ALLE OPSKRIFTER
    • Madplaner
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Brød
    • Salater
    • Kager
    • Pandekager
    • Desserter
    • Sunde snacks
    • Smoothie
    • Juice-opskrifter
    • Vegetar
    • Omregn gram til dl
    • SUND KOST
    • Kostråd
    • Kost til træning
    • Sunde råvarer
    • VÆGTTAB
    • Slankekur
    • Kostplaner
    • Gode råd til vægttab
    • Flad mave
    • Kalorieforbrænding
    • BMI-beregner
    • Kalorieberegner
    • Beregn kalorieforbrænding
    • SUNDHED
    • Forebyggelse
    • Hjerte
    • Kræft
    • Stress
    • Søvn
    • Sund mave
    • Psykologi
    • Sex
    • Meditation
    • Skønhed og pleje
  • Abonnement
  • Fordelsshop
  • Om I FORM
  • Smugkig i magasinet
  • Kundeservice
  • Annoncér
  • Min side
  • Mine gemte artikler
  • Log ud
Sunde opskrifter
Madplaner
Ugens madp...

Ugens madplan

Kalvesteak med ferskner, østershatte og kartofler
Uge 32

Gul energi på menuen

Du gnasker sikkert mange af dem i dig som snack hver sommer, men har du også prøvet at flette ferskner og nektariner ind i din aftensmad? Det har vi gjort for dig i ugens madplan, hvor du får tre skønne retter med de søde, saftige frugter.

Er der ét tidspunkt på året, hvor du skal fylde indkøbskurven med ferskner og nektariner, så er det lige nu! For de bliver ikke bedre end her i sensommeren, hvor de smager intenst af sol og sødme. Uanset om du vælger den lådne fersken eller glatte nektarin, får du et godt skud af både kostfibre, kalium samt A- og C-vitaminer. Og da vandindholdet er på næsten 90 pct., er frugterne også gode for din væskebalance.

I ugens madplan får du hele tre gange aftensmad med de skønne stenfrugter. Hvad siger du fx til en solgul ferskensuppe med rejer og masser af smag fra både karry, kokos og chili? Eller en bønnesalat med nektariner og spicy kødboller, som kan være klar på bare 20 minutter? Er du til bøf, kan du glæde dig til fredag, hvor vi serverer ferskner og østershatte stegt på panden til en god kalvesteak.

Dessert skal du ikke snydes for – og den her kan du godt begynde at glæde dig til. Luftige mandelmarengs serveret med hyldeblomstmarinerede nektariner, vanillecreme og et drys lakridspulver. Mums, siger vi bare …

Velbekomme!

Mandag
Bønnesalat med spicy kødboller
Aftensmad

Bønnesalat med spicy kødboller

Se hvordan du laver lækker sensommersalat med hvide bønner, nektariner og spicy kødboller på 20 minutter.

355 kcal
20 minutter
Tirsdag
Glas med ferskensuppe og et kålhoved
Aftensmad

Ferskensuppe med rejer, karry, kokos og chili

De er saftige, søde og smager intenst af sol. Spis dig glad og sund i ferskner, som smager himmelsk i sig selv og som ingrediens i vores ferskensuppe med rejer, karry, kokos og chili.

346 kcal
30 minutter
Onsdag
Skål med salat og vegetar-frikadeller
Aftensmad

Grønne deller med quinoasalat

Drømmer du om at spise mere grønt? Så prop broccoli og kikærter i frikadelledejen. Det smager bedre, end du måske tror!

600 kcal
30 minutter
Torsdag
Boghvedewrap på tallerken med tunsalat, syltede rødløg og salat
Aftensmad

Boghvedewrap med spicy tunsalat og syltede rødløg

Skift den klassiske wrap ud og prøv denne supersunde boghvedewrap med spicy tunsalat og syltede rødløg. Vi lover, du ikke bliver skuffet.

378 kcal
30 minutter
Fredag
Kalvesteak + kartofler
Aftensmad

Kalvesteak med ferskner, østershatte og kartofler

Festmåltid på 30 minutter. Kalvesteak og kartofler er skønt i sig selv, men ferskner og østershatte sætter prikken over i'et i denne ret.

355 kcal
30 minutter
Lidt godt til weekenden
Dessert med marengs
Desserter

Mandelmarengs med sød topping

Skal du forkæles med en nem og lækker dessert? Så kig med her.

Nektariner

Ugens tip

Køl eller køkkenbord?

Holdbarheden for ferskner og nektariner afhænger af, hvordan du opbevarer dem. Hvis du skal bruge stenfrugterne inden for et par dage, så lad dem ligge på køkkenbordet. Hvis du derimod gerne vil forlænge holdbarheden, skal frugterne i køleskabet. Her kan de holde sig i op til en uge.

Foodplan concepts background

I FORMs madplan giver inspiration til hverdagsmenuen

Hver uge serverer vi 5 sunde aftensmads-opskrifter, der er udvalgt efter principperne herunder. Du får også en bonusret til weekenden.

Max 30 min. tilberedningstid
Max 650 kcal pr. måltid
Fisk eller skaldyr 1 gang om ugen
Vegetar måltid 1 gang om ugen
Sunde råvarer
Læs mere
    Udgiver
    • Bonnier Publications International AS
    • Postboks 543
    • 1411 Kolbotn, Norge
    • Org. 977041066
    • Kundeservice
    • Kontakt: 39 10 30 00
    Følg os
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • I FORMs nyhedsbrev
    • I FORM Rejser
    Om I FORM
    • Abonnement
    • I FORMs app
    • Fordels-shop
    • Hvad er I FORM?
    • FAQ
    • Wype – digitalt magasin
    • Annoncér
    • Kontakt
    Information
    • Cookiepolitik
    • Persondatapolitik
    • Juridisk information