Æggesandwich med avocado

45 minutter
399,5 kcal

Lav en omelet med blomkål som sandwichbrød, og spar på kalorierne og fyr op for proteinerne med denne æggesandwich med avocado.

æggesandwich med avocado

Omelet med blomkål og avocado

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Brød

  • ¼ blomkål
  • ½ tsk. gurkemeje
  • ½ tsk. bagepulver
  • æg
  • ½ håndfuld koriander
  • ¼ tsk. salt
  • ½ spsk. FiberHUSK
  • ¼ lime
  • ¼ dl sojamælk
  • 2½ spsk. fuldkornsrismel
  • ½ tsk. kokosolie eller smør til stegning

Æggesalat

  • 1 hårdkogte æg
  • 1 store avocadoer
  • ½ hakket frisk chili
  • Saft og skal fra 1/6 økocitron
  • ½ fed hvidløg (kan undlades)
  • ¼ tsk. salt
  • Friskkværnet peber
  • Evt. spirer

Sådan laver du æggesandwich med avocado

  • Findel blomkål i din blender/ foodprocessor.
  • Tilsæt de øvrige ingredienser til brødene, og steg 8 stk. på panden i 4 min.hver.
  • Skær æggene i grove tern, mos avocadoerne, og rør æg, avocado og kryd­derier samt citron sammen.
  • Kom æggesalaten mellem 2 blomkålsbrød sammen med en håndfuld spirer.

Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her