æggesandwich med avocado
© wichman+bendtsen

Æggesandwich med avocado

Lav en omelet med blomkål som sandwichbrød, og spar på kalorierne og fyr op for proteinerne med denne æggesandwich med avocado.

Omelet med blomkål og avocado

4 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 30 minutter

Tid i alt: 45 minutter

INGREDIENSER

Brød

½ blomkål

1 tsk. gurkemeje

1 tsk. bagepulver

5 æg

1 håndfuld koriander

½ tsk. salt

1 spsk. FiberHUSK

½ lime

½ dl sojamælk

5 spsk. fuldkornsrismel

1 tsk. kokosolie eller smør til stegning

Æggesalat

2 hårdkogte æg

2 store avocadoer

1/5 hakket frisk chili

Saft og skal fra 1/6 økocitron

1 fed hvidløg (kan undlades)

½ tsk. salt

Friskkværnet peber

Evt. spirer

Sådan laver du æggesandwich med avocado

  • Findel blomkål i din blender/ foodprocessor.
  • Tilsæt de øvrige ingredienser til brødene, og steg 8 stk. på panden i 4 min.hver.
  • Skær æggene i grove tern, mos avocadoerne, og rør æg, avocado og kryd­derier samt citron sammen.
  • Kom æggesalaten mellem 2 blomkålsbrød sammen med en håndfuld spirer.

Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her

Næringsindhold pr. sandwich

Energi: 399,5 kcal

Protein: 17 g

Fedt: 27 g

Kulhydrat: 25,5 g

Kostfibre: 7,25 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte laver du mad fra bunden?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: