Og erstat lys chokolade

Lys chokolade

Selvom det kan være svært at modstå, så er der mange sundhedsmæssige fordele ved at erstatte den lyse chokolade når du bager.

27. januar 2014 af Irene Brøndum

Sådan erstatter du lys chokolade

Kakaonibs

  • Sådan gør du: Brug kakaonibs i stedet for chokolade i og oven på dine kager. Du får en knap så sød og meget mere intens smag. Nibs kan også bruges til at rulle havregrynskugler i.

  • Det vinder du: Kakaonibs er knuste rå kakaobønner med alle chokoladens fordele: fenoler, der beskytter mod hjerte-kar-sygdomme, magnesium, der styrker muskler og stofskifte, og theobrominer, som stresser af og stimulerer. Og så slipper du for mælkechokoladens tilsatte sukker.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: