De 4 mest populære opskrifter på sunde, søde sager

Lækre og smovsede pandekager helt uden sukker. Det er bare én af mere end 1000 lette og lækre opskrifter, du finder på IFORMs hjemmeside. Her kan du se, hvilke af vores 4 opskrifter på sunde, søde sager der er allermest populære.

Her er jeres favoritopskrifter på søde, sunde sager

© Skovdal Nordic

Grove pandekager med marinerede æbler og nødder

Glem alt om kedelige cornflakes og krydderboller. Her får du opskriften på lækre og sunde pandekager, der giver lidt sødme til dagens første måltid. Pandekagerne er fyldt med fuldkorn, der hjælper din fordøjelse og holder dig mæt i timevis. Prøv I FORM i 2 uger for 0 kroner og få adgang til opskriften nu.

Banankage med kakaoskyrcreme

Lyst til noget sødt? I stedet for at kaste dig over tomme kalorier, så prøv denne skønne og sunde banankage. Prøv I FORM i 2 uger for 0 kroner og få adgang til opskriften nu.

Bær-pandekager med citron og blåbærcreme

En dessert behøver ikke være usund for at smage helt fantastisk ... Prøv disse sunde og vidunderligt lækre pandekager med blåbær og citron. Du vil elske dem! Prøv I FORM i 2 uger for 0 kroner og få adgang til opskriften nu.

© Wichmann+bendtsen

Kikærtekage med proteiner, sundt fedt og helt uden mel

Du kender dem sikkert bedst som ingrediens i hummus og falafel, men de små proteinrige fiberkugler er også fremragende i salater og gryderetter – ja tilmed i denne kage. Prøv I FORM i 2 uger for 0 kroner og få adgang til opskriften nu.

Mangler du inspiration til madlavningen?

Med hjælp fra dygtige opskriftsudviklere og førende ernæringseksperter har vi gennem årene udviklet hundredvis af opskrifter med fokus på sund og grøn mad, der kan laves i en fart.

Og som noget nyt laver vi hver uge en skræddersyet madplan med sunde, simple hverdagsopskrifter i sæson.

Som abonnent får du for kun 79 kroner om måneden fuld adgang til alle vores opskrifter samt en skræddersyet ugentlig madplan.

… Men vent, der er mere ↴

Modtag mail med ny, nem madplan hver uge
Hver lørdag modtager du en mail med den kommende uges madplan, så du kan nå at købe ind og være klar til ugens start. Med I FORMs madplan er du sikret sund mad HVER uge - og du slipper helt for at skulle tage stilling til aftenens måltid. Det har vi gjort for dig.

Ja tak, giv mig adgang

I vores ugentlige madplan får du 5 hverdagsretter, der:

  • Tager max 30 min. at lave
  • Indeholder max 650 kcal per person
  • Er fyldt med sunde madvarer i sæson
  • Inspiration, råvareviden, tips og køkkenfifs.
  • 1 bonusopskrift på en lækker sund dessert, drik, gæsteret eller lignende.

KOM IGANG NU FOR KUN 0 KRONER

I FORM har igennem mange år hjulpet danskerne med at spise sundt. Skal du være den næste? Vi er din garanti for et sundt og godt resultat hver gang.

Med I FORMs opskrifter får du altid:

  • En præcis ingrediensliste
  • Grundig trin for trin vejledning
  • Tydeligt angivet tidsforbrug
  • Næringsberegning, så du kan se, hvor mange kalorier, kostfibre osv, der er i opskriften per person
  • Mulighed for at justere opskriften efter antal personer, du laver mad til

Som abonnent har du også adgang til I FORMs app, I FORM – træning og sund mad, hvor du finder både madplan og opskrifter. Du kan gemme dine yndlingsopskrifter og nemt finde dem under "favoritter".

Er du allerede abonnent? Så log ind her.