Pulled Chicken har mange anvendelsesmuligheder. Prøv for eksempel en sprød burgerbolle med hjemmelavet coleslaw.

ROSE Pulled Chicken

ROSE Pulled Chicken er skabt til dig med en travl hverdag. Lad kyllingen passe sig selv to timer i ovnen og få en sund og lækker aftensmad eller frokost med meget lidt tilberedning.

31. januar 2014

Pulled Chicken - et velsmagende og sundere alternativ til pulled pork og beef


ROSE Pulled Chicken er fedtfattigt og smager af meget mere end bare kylling – røget paprika, cayennepeber og farin pirrer dine smagssanser.
Pulled Chicken har mange anvendelsesmuligheder. Sprød burgerbolle med hjemmelavet coleslaw, fyld i pitabrød, pizza og tortillas/buritos – eller i salater.
Og så er det DANSK, dvs. kyllingerne er klækket, opvokset og slagtet i Danmark. Garanteret salmonellafri.

Sådan laver du pulled chicken

  • Vend kylling med krydderi og læg det i en bradepande.

  • Steg i ovnen i 2 timer ved 125 grader (stanniol over den sidste time).

  • Træk kødet til strimler med to gafler og vend med stegeskyen.


Se video af tilberedningen her:


3 Opskrifter med Pulled Chicken

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: