ROSE Pulled Chicken

ROSE Pulled Chicken er skabt til dig med en travl hverdag. Lad kyllingen passe sig selv to timer i ovnen og få en sund og lækker aftensmad eller frokost med meget lidt tilberedning.

Pulled Chicken har mange anvendelsesmuligheder. Prøv for eksempel en sprød burgerbolle med hjemmelavet coleslaw.

Pulled Chicken - et velsmagende og sundere alternativ til pulled pork og beef

ROSE Pulled Chicken er fedtfattigt og smager af meget mere end bare kylling – røget paprika, cayennepeber og farin pirrer dine smagssanser.
Pulled Chicken har mange anvendelsesmuligheder. Sprød burgerbolle med hjemmelavet coleslaw, fyld i pitabrød, pizza og tortillas/buritos – eller i salater.
Og så er det DANSK, dvs. kyllingerne er klækket, opvokset og slagtet i Danmark. Garanteret salmonellafri.

Sådan laver du pulled chicken

  • Vend kylling med krydderi og læg det i en bradepande.

  • Steg i ovnen i 2 timer ved 125 grader (stanniol over den sidste time).

  • Træk kødet til strimler med to gafler og vend med stegeskyen.

Se video af tilberedningen her:

3 Opskrifter med Pulled Chicken