Rødbedesuppe med parmaskinke

35 minutter
534 kcal

Mørk og sund rødbedesuppe med sprødt parmaskinke

Rødbedesuppe med parmaskinke

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 500 g aflange rødbeder
  • 2 skiv. parmaskinke
  • dl tyk yoghurt
  • ½ bundt persille eller 2 spsk. kapers
  • 200 g groft brød
  • 1 skalotteløg
  • 8 dl bouillon
  • Salt
  • Peber
  • 1 spsk. vineddike

Tilberedning

Skræl rødbeder, og pil løg. Skær to tredjedele af rødbederne i tern, og kog dem sammen med løg i bouillon i 20 min. Blend til en jævn suppe, der smages til med salt, peber og eddike. Parmaskinken ristes evt. i ovnen ved 200 grader i 5-7 min. Den resterende rødbede rives groft og vendes med salt og en smule eddike. Anret suppe med den revne rødbede og med tyk yoghurt og crispy parmaskinke. Drys nu med lidt persille eller kapers. Spis brød til.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background