Rødbedesuppe med parmaskinke

35 minutter
534 kcal

Mørk og sund rødbedesuppe med sprødt parmaskinke

Rødbedesuppe med parmaskinke

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 500 g aflange rødbeder
  • 2 skiv. parmaskinke
  • dl tyk yoghurt
  • ½ bundt persille eller 2 spsk. kapers
  • 200 g groft brød
  • 1 skalotteløg
  • 8 dl bouillon
  • Salt
  • Peber
  • 1 spsk. vineddike

Tilberedning

Skræl rødbeder, og pil løg. Skær to tredjedele af rødbederne i tern, og kog dem sammen med løg i bouillon i 20 min. Blend til en jævn suppe, der smages til med salt, peber og eddike. Parmaskinken ristes evt. i ovnen ved 200 grader i 5-7 min. Den resterende rødbede rives groft og vendes med salt og en smule eddike. Anret suppe med den revne rødbede og med tyk yoghurt og crispy parmaskinke. Drys nu med lidt persille eller kapers. Spis brød til.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background