Læs også

Kvinde spiser grøntsagssuppe med rejer

Sunde supper

Rødbedesuppe med parmaskinke

Mørk og sund rødbedesuppe med sprødt parmaskinke

3. januar 2009 af I FORM

2 personer

500 g aflange rødbeder
2 skiver parmaskinke
Evt. 1 dl tyk yoghurt
½ bundt persille eller 2 spsk. kapers
200 g groft brød
1 skalotteløg
8 dl bouillon
Salt
Peber
1 spsk. vineddike


Tilberedning:
Skræl rødbeder, og pil løg. Skær to tredjedele af rødbederne i tern, og kog dem sammen med løg i bouillon i 20 min. Blend til en jævn suppe, der smages til med salt, peber og eddike. Parmaskinken ristes evt. i ovnen ved 200 grader i 5-7 min. Den resterende rødbede rives groft og vendes med salt og en smule eddike. Anret suppe med den revne rødbede og med tyk yoghurt og crispy parmaskinke. Drys nu med lidt persille eller kapers. Spis brød til.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler