Pulled chicken enchiladas

Var det noget med en mexikansk inspireret middag med pulled chicken, bønnemos og smeltet ost på toppen af din tortilla?

Lækker pulled chicken, bønnemos og smeltet ost på toppen af din tortilla.

Til 4 personer

1 pakke pulled chicken kyllingefileter af overlår
Bløde majspandekager (tortillas)
1 dåse kidneybønner
1 spsk. chilisauce
1 fed hvidløg
2 avocadoer
1 peberfrugt
4 spsk. cremefraiche
100 g revet cheddarost
100 g baby leaves salat
friske krydderurter fx basilikum og purløg

Tilberedning:

  • Vend kyllingelårfileterne med krydderiblandingen og læg det i en lille bradepande. Dæk med stanniol og sæt det i ovnen ved 125°C i 2 timer.

  • Tag det ud og riv kødet til strimler med to gafler.

  • Blend bønnerne med en stavblender eller i en foodprocessor og smag til med chilisauce og hvidløg. Smør bønnemos på majspandekagerne og fordel pulled chicken herpå.

  • Kom avocado, peberfrugt og lidt cremefraiche på og fold dem samme. Læg dem tæt sammen i et ildfast fad og fordel osten over.

  • Gratiner i en 220°C varm ovn i 5-8 minutter og server med cremefraiche salat og krydderurter på toppen.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background