Pulled chicken burger med coleslaw
Nyd en lækker burger fyldt med saftigt, ultramørt kyllingekød, friskt coleslaw og en sprød burgerbolle.
Nyd en lækker burger fyldt med saftigt, ultramørt kyllingekød, friskt coleslaw og en sprød burgerbolle.
1 pakke pulled chicken kyllingelårfileter
4 store fuldkornsburgerboller
friske salatblade
1 knoldselleri, skrællet
olie til stegning
groft flagesalt
1/2 hvidkål
3-4 gulerødder
2 dl god salatmayonnaise
2 dl skyr
1 spsk. dijonsennep
salt, friskkværnet peber og lidt sukker
Vend kyllingelårfileterne med krydderiblandingen og læg det i en lille bradepande.
Dæk med stanniol og sæt det i ovnen ved 125°C i 2 timer.
Tag det ud og riv kødet til strimler med to gafler.
Rør resten af ingredienserne sammen og smag til med salt, peber og sukker.
Vend dressingen sammen med hvidkål og gulerødder og lad det trække en times tid i køleskabet. Smag til en ekstra gang med salt, peber og sukker inden servering.
Skær sellerien i 1 cm tykke skiver og derefter i 1 cm tykke stave.
Steg dem i olie på en varm pande på alle sider.
Læg dem på en bageplade med bagepapir og steg dem færdige i ovnen ved 200° C i 10 minutter.
Flæk burgerbollerne og rist dem på skærefladen.
Læg burgerbollerne sammen med salat, coleslaw og pulled chicken.
Server med sellerifritter og evt. en dip af lige dele salatmayonnaise og skyr smagt til med lidt hvidløg og purløg.