Suppen er sprængfyldt med fibre og vitaminrige grøntsager. Selv en lille portion af denne suppe er underværker for dit kredsløb.

Gulerodssuppe med chili, ingefær og koriander

Mads Persson - indehaver af SMAG - står bag denne lækre gulerodssuppe krydret med masser af chili og ingefær.

Suppe er sprængfyldt med fibre og vitaminrige grøntsager. Selv en lille portion af denne suppe er utrolig godt for kroppens kredsløb.

Gulerodssuppe til 6 personer:

12 stk. Gulerødder
3 stk. Bagekartofler
3 stk. løg
1 “finger” ingefær
3 fed hvidløg
Ca. 1 stk. frisk rød chili
2 spsk. olivenolie
1 bdt. frisk koriander
1 stk. lime eller citron
2 liter hønsebouillon
salt, peber

Spis løs af gurkemeje, det er supersundt!

Tilberedning:

Skræl samtlige grøntsager og skær dem i ca. 2 cm tykke skiver. Varm olien op i en tykbundet gryde og steg først finthakket hvidløg, ingefær og chili til de er gyldne. Tilsæt dernæst kartofler, gulerødder og løg og lad det hele stege I ca 5-6 min til grøntsagerne netop har taget lidt farve. Hæld da bouillonen over, læg låg på og lad suppen simre I ca 45 min til grøntsagerne er helt møre. Blend derefter suppen med stavblender så den er helt lind. Smag til sidst til med salt, peber og citron og servér suppende rygende varm pyntet med frisk coriander og evt lidt ekstra chili.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: