Burritos med kylling

20 minutter
587 kcal

Skru ned for tiden og op for smagen med denne lækre opskrift på burritos med kylling – du kan skabe en smagsbombe på kun 20 minutter!

Tallerken med tortilla

FREMTRYL EN SMAGSBOMBE – prøv vores burritos med kylling

© Skovdal Nordic
Tallerken med tortilla

Burritos med kylling

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 250 g kyllingekød
  • 1 ds. kidneybønner eller sorte bønner
  • 2 skoleagurker
  • 250 g cherrytomater
  • 1 chili
  • 1 avocado
  • 1 lime, saften
  • 2 fuldkornstortillaer, medium

Tilbehør:

  • 1 håndfuld koriander og mynte
  • 150 g græsk yoghurt, 2 %

Sådan gør du

  • Steg kyllingekødet, og pluk det i mindre stykker.
  • Hæld lagen fra bønnerne, og skyl dem i koldt vand.
  • Skær agurkerne i strimler, og tomaterne i kvarter.
  • Halvér chilien, fjern kernerne, og snit den fint.
  • Skær avocadoen i kvarte. Dryp med limesaft.
  • Lun tortillaerne, og fordél kød, bønner, tomat, chili, agurk og avocado ovenpå.
  • Drys med krydderurter, og servér med yoghurt.

TIP! Hvis du har en rest tilberedt kylling, kan retten laves lynhurtigt. Du kan varme kødet i lidt vand med bouillon – så undgår du, at det bliver tørt. Du kan også bruge en rest steg eller bøf.