Vind en danskvandsmaskine fra SodaStream

Sluk tørsten med hjemmelavet danskvand. Det er hverken usundt eller skadeligt for tænderne – og så er det tilmed miljøvenligt. Vind en danskvandsmaskine fra SodaStream her (Det er en betingelse for at deltage, at du siger ja til at modtage gode tilbud og nyhedsbreve.*)

8. november 2018 af Redaktionen

Får du stillet dit daglige væskebehov? Hvis ikke, kan den nye Spirit One Touch danskvandsmaskine fra SodaStream hjælpe dig! Med bare ét tryk på en knap kan du på få sekunder trylle kedeligt postevand om til frisk og læskende danskvand.

Men er danskvand ikke usundt? Nej, danskvand indeholder ikke sukker, men består derimod af 99,9 procent vand og 0,1 procent kulsyre.

Men ødelægger kulsyren i danskvand ikke tænderne? Heller ikke, flere forsøg viser, at kulsyre hverken ætser eller skader tænderne, og derfor er danskvand et godt alternativ til andre syre-holdige drikke som cola, juice og saft. Og foretrækker du danskvand med smag, kan du også roligt drikke det. Smagen stammer nemlig fra smagsstoffer og ikke frugtsyre. Med en Spirit One Touch danskvandsmaskine følger naturlige, usødede og kaloriefrie Fruit Drops smage. Du får hele 6 Fruit Drops med smag af fersken, appelsin, jordbær, hindbær, grape og citrus.

Spirit One Touch

Men er det miljøvenligt at lave danskvand selv? Ja, i forhold til at købe danskvand er det meget mere miljøvenligt at lave det selv. Med en Spirit One Touch danskvandsmaskine følger nemlig en genanvendelig 1 liters karboneringsflaske, som kan erstatte op til 1000 plastikflasker og -dåser, samt en kulsyrecylinder, der kan lave op til 60 liter danskvand. Spirit One Touch danskvandsmaskine er altså det miljøvenlige alternativ til at købe danskvand og sodavand på plastikflaske og -dåse.

I samarbejde med SodaStream udlodder vi en Spirit One Touch danskvandsmaskine til en samlet værdi af 1.453 kr. Alt, hvad du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare på nedenstående spørgsmål.

 

Konkurrencen afholdes af I FORM. Hvis du har spørgsmål til konkurrencen, kan du kontakte kundeservice på tlf. 39 10 30 18. Konkurrencen løber i perioden 29.10.2018 til 06.12.2018, og der udloddes 1 præmie. Vi trækker lod blandt alle de indkomne svar, og du må kun deltage én gang. Vinderen får direkte besked på telefon, når konkurrencen er afsluttet den 06.12.2018. Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen inden for 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderen offentliggøres her på siden. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage, samt bosiddende i Danmark. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse her.


Hvor mange Fruit Drops smage får du sammen med en Spirit One Touch danskvandsmaskine?


Dine oplysninger

ja
nej

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler