Fisk, der lever frit i havet er det naturlige valg.

Styrk kredsløbet med vilde fisk

Spis de fisk, der laver frit i havet frem for de opdrættede fisk - de smager bedre og styrker kredsløbet.

22. november 2013 af Irene Brøndum

Unaturligt:


Pangasius bliver opdrættet i Vietnam, hvor de lever tæt sammen og ofte får antibiotika. Fiskene fodres med tørfoder, der er tilsat soja, og de har derfor heller ikke den samme sunde fedtsyresammensætning som andre fisk. Sidst, men ikke mindst, tilsættes der ofte fosfat som bindemiddel, så fileten ganske enkelt bliver større – og mindre sund.

Naturligt:


Vilde, naturlige fisk, der ikke bliver fodret, men har levet af det, de finder i havets køleskab, har en større mængde af de sunde omega-3-olier, der bl.a. er effektive mod leddegigt og hjertesygdomme.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler