Sund mad Salat med ... Salat med lilla spidskål, ristede kikærter og avocado 30 minutter 514 kcal Opskrift på den bedste salat med rød spidskål vendt i skøn appelsindressing. Farverig og sund. Af Maria Christensen og Irene Brøndum 3. juli 2023 Salat med lilla spidskål, ristede kikærter og avocado Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 PERSONER 250 g spidskål 1 ds. kikærter 1½ tsk. spidskommen ½ tsk. havsalt Lidt sort peber, friskkværnet 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie 1 appelsin 1 håndfuld mynte 1 avocado Dressing 1 økoappelsin, saft og skal 1 lime 1 tsk. honning 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie Sådan gør du Snit kålen fint. Dræn kikærterne, og rist på en varm pande i 5-7 min. i olie, spidskommen, salt og peber. Skær appelsinen i tynde både. Hak mynten fint, og bland kål, appelsin og mynte i en skål. Bland ingredienserne til dressingen sammen, og hæld over kålen. Anret kikærterne på salaten, skær avocadoen i tynde skiver, og top salaten med disse. Drys evt. med salt og peber, og servér. TIP: Spidskålssalat er også lækkert med saftige æblestykker, hvis du har sådan nogle i haven lige nu. TIP: Alt efter sæson kan spidskålen udskiftes med grønkål eller savojkål.I FORM nr. 13/2021 SpidskålKikærterAvocadoAppelsin