Kylling er bedst, når du tilbereder den selv.

Slip for sukker og salt i kyllingen

Færdigpakkede kyllingetern kan med fordel erstattes af kyllingebryst uden saltlage.

21. november 2013 af Irene Brøndum

Unaturligt:

Færdigpakkede kyllingetern er tilsat forskellige sukkerarter, sikkert for at runde smagen af, da ternene samtidig er fyldt med uhyrlige mængder salt for at give lang holdbarhed. Kyllingestykkerne er også tilsat antioxidanter, der stabiliserer farven, og stabilisatorer, som giver en blød konsistens og binder vandet, så ternene ikke skiller.

Naturligt:

Kyllingebryst uden tilsat saltlage, som du selv steger, så du undgår alle tilsætningsstofferne. Sukkeret er overflødigt, og saltmængden styrer du selv.


Salt – hvad er det, og hvad gør det ved kroppen?

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler