Frugt med skyr – 5:2-kuren opskrifter
Frugt med skyr


Skyr - eller det billigere valg?

Er du en af dem der er hoppet med på skyr-bølgen? Hvad med at gå efter et billigere alternativ nogle dage.

20. juli 2016 af Ernæringsekspert Martin Kreutzer

Kvark i stedet for skyr

I 00'erne var fromage frais det helt store hit, når man skulle have fat i et proteinrigt surmælksprodukt. Siden er skyr kommet til og har løbet sin konkurrent over ende.

Ernæringsmæssigt er efterfølgeren fin, men desværre også en smule dyr. Vil du spare penge uden at gå på kompromis med de mættende proteiner, så vælg kvark 0,5 % i stedet.

Der er hele 12 gram protein i en deciliter, så mæthedsværdien er i top. Samtidig er både kulhydrat- og fedtindholdet trykket i bund, så du kan roligt lade pengepungen styre valget.

Skyr spises ofte som morgenmad - men faktisk er det sunde surmælksprodukt også ideelt som mellemmåltid og tilbehør til frokost og aftensmad.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: