Frugt og nødder kan udløse allergi

Er du ramt af allergi, skal du passe ekstra på med, hvad du putter i munden.

17. juni 2013 af I FORM

Særlige typer frugter, grønsager og nødder kan krydsreagere med din allergi og give symptomer som kløe, svie og hævede slimhinder.

Har du birkepollenallergi? Hold igen med:

Blomme, fersken, kirsebær, kiwi, nektarin, pære, æble, gulerod, jordnød, peanut, kartoffel, selleri, ærter, tomat, valnød, hasselnød, krydderier, krydderurter.

Har du græspollenallergi? Hold igen med:

Appelsin, melon, jordnød, peanut, sojabønne, tomat, ærter, abrikos, kiwi, bønner, kikært, linser, kartoff el, korn, bambus.

Har du gråbynkeallergi? Hold igen med:

Melon, grøn peber, gulerod, selleri, solsikkefrø, kamille, persille, banan, purløg, salat, sennep, pastinak, krydderurter, mælkebøtte.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler