Frugt og nødder kan udløse allergi

Er du ramt af allergi, skal du passe ekstra på med, hvad du putter i munden.

17. juni 2013 af I FORM

Særlige typer frugter, grønsager og nødder kan krydsreagere med din allergi og give symptomer som kløe, svie og hævede slimhinder.

Har du birkepollenallergi? Hold igen med:

Blomme, fersken, kirsebær, kiwi, nektarin, pære, æble, gulerod, jordnød, peanut, kartoffel, selleri, ærter, tomat, valnød, hasselnød, krydderier, krydderurter.

Har du græspollenallergi? Hold igen med:

Appelsin, melon, jordnød, peanut, sojabønne, tomat, ærter, abrikos, kiwi, bønner, kikært, linser, kartoff el, korn, bambus.

Har du gråbynkeallergi? Hold igen med:

Melon, grøn peber, gulerod, selleri, solsikkefrø, kamille, persille, banan, purløg, salat, sennep, pastinak, krydderurter, mælkebøtte.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor vil du helst tilbringe sommerferien?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: