Et par på date kysser hinanden foran et stort hjerte.

Ved at spise de rigtige fødevarer inden din date, kan du både påvirke dit humør, dine nerver og dit look. 

© iStock

5 ting, du skal spise før en date

Mød op til din date med flad mave, frisk ånde og helt uden nerver!

20. juli 2016 af I FORM-redaktionen

Trænger selvtilliden til et boost, inden du skal på date, er der hjælp at hente i dit køkken.

1. Nødder beroliger dine nerver

Er du stresset og nervøs inden din date, så gå en stor bue uden om fødevarer, der sender dit blodsukker i vejret. Fødevarer med masser af sukker kan nemlig stimulere nervøsitet og angst.

Snup i stedet en håndfuld nødder, der dels reducerer din sukkertrang, dels beroliger dit nervesystem takket være et højt indhold af magnesium.

2. Vand giver dig frisk ånde

Drik masser af vand inden din date. Dehydrering er nemlig en af de mest almindelige årsager til dårlig ånde. Drikker du ikke nok vand, kan din krop ikke producere nok spyt, der normalt nedbryder de madrester, der fanges i sprækkerne mellem dine tænder.

3. Grøn smoothie redder din hud

Vil du gerne møde op med en flot, strålende hud, så drop junkfood og lad i stedet lækre grønne smoothies hjælpe dig på vej. Smid avocado, ananas, spinatblade og kokosvand i din blender, og nyd denne smoothie hver dag op til din date.

4. Grøntsager giver dig flad mave

Brød, pasta, ris og sukker får maven til at bule ud hos rigtigt mange kvinder. Derfor er det en god ide at droppe disse fødevarer i en dag eller to før din date. Spis grøntsager i stedet.

5. Mørk chokolade får dig i det rigtige mood

Lidt mørk chokolade kan gøre underværker for dit humør. Det er nemlig pakket med magnesium, et af de næringsstoffer, der øger produktionen af serotonin, det såkaldte lykkehormon, der har stor betydning for dit humør og sexlyst.

Kilde: Daily Mail

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: