28 dages plan, der hjælper dig i gang med sunde vaner

Har du brug for hjælp til at gøre sunde kost- og motionsvaner til en del af hverdagen? Vi har lavet en nem plan, der på 28 dage giver dig en god start – og redskaber, du kan bruge fremover.

Vil du gerne gøre træning til en del af hverdagen? Og lave let og lækker mad, der hjælper dig med at holde en sund vægt?

Med "Sund Hver Dag - 28 dages plan" hjælper I FORM dig i gang på den mest overskuelige måde, så du får trænet 4 gange om ugen og laver aftensmad i hverdagen med max 650 kcal.

Planen er let at følge – og et rigtigt godt sted at starte for dig, der ikke er vant til at træne.

Videotrening

Træningsplan

Vi har lagt 4 varierede træninger ind hver uge. Når du tilmelder dig "Sund Hver Dag - 28 dages plan" får du adgang til et helt univers af videotræninger, så du kan fortsætte træningen på egen hånd bagefter.

© iStock

Sunde tips

Hver dag får du et sundt tip, som inspirerer dig til at træffe sunde valg i hverdagen. Få fx inspiration til mættende morgenmad, anderledes træningsformer og bliv klog på, hvor mange kalorier du har brug for på daglig basis.

Hold fast i de sunde vaner efter endt forløb

Når du tilmelder dig "Sund Hver Dag - 28 dages plan", får du samtidig adgang til to værktøjer, som kan hjælpe dig med at holde den sunde livsstil; nemlig I FORMs ugentlige madplan samt alle vores videotræninger.

Fortsætter du som abonnent, vil du derfor kunne holde fast i den gode træningsvane samt få løbende inspiration til let hverdagsmad. Udover madplanen har du adgang til +1000 opskrifter på både morgenmad, frokost, sunde snacks med mere.

Download I FORMs app og hav verdens bedste træningsmakker lige ved hånden.

Som abonnent har du også adgang til I FORMs app, I FORM – træning og sund mad, som indeholder et hav af videotræninger, madplaner samt opskrifter. Du kan favorisere dit yndlingsindhold og nemt tilgå det på favorit-siden, som er dit personlige overblik.

Er du allerede abonnent? Så log ind her, og kom i gang med "Sund Hver Dag - 28 dages plan".

    Newsletter background