"For mig er middagspakken en lille luksus – det at få alle ingredienserne serveret – det er lidt som en gave."

I FORM-retten - min lille luksus

Rikke Toft Boesen har fået I FORM-retten leveret siden Maj 2010. Vi har spurgt til hendes erfaringer og om det overhovedet kan betale sig?

22. november 2010

Rikke Toft Boesen er ManuVision Træner (og behandler), psykologi-studerende og bor i Helsingør sammen med sin mand Frank. Parret har fået I FORM-retten siden Maj 2010.

En lille luksus

Jeg så en lille reklamefolder for retten, hvor der stod iform.dk på, og jeg kender jo iform.dk for noget sundt indleder Rikke, som har bestilt sin I FORM-ret her på iform.dk.

Rikke valgte først og fremmest I FORM-retten for nemhedens skyld. Dermæst for at få BÅDE sundhed og økologi i maden.
Den kombination af noget både sundt og økologisk får man ellers ikke. For mig er middagspakken en lille luksus – det at få alle ingredienserne serveret – det er lidt som en gave, siger hun. TIILBUD: Få 25% rabat på de første 2 leveringer


Også for rigtige mænd

Selvom både Rikke og Frank er rigtig glade for deres ugentlige I FORM-ret, så tog det Frank lidt tid at vænne sig til ordningen.

Frank var noget skeptisk i starten. Det er normalt mig, der laver mad. Men, da han endelig selv skulle prøve det, blev han positivt overrasket. Foreksempel blev han glad for, at der faktisk står på poserne hvad det er, fx hindbærvinaigrette. Nu slipper han for at skulle rende rundt og lede efter den slags nede i butikken, tilføjer Rikke med et smil.

Pengene værd?

For Rikke er der ingen tvivl: Ja, det er det helt sikkert for mig, og vi har tit rester til dagen efter.

Jeg er vant til at købe økologisk, og vant til at det koster ekstra, siger Rikke. Omvendt ville jeg ikke købe det til en hel uge – og så er det jo godt, at man selv kan vælge, hvor mange dage man køber til.


Tidsbesparende?

Rikke synes ikke, at hun sparer meget tid på selve tilberedningen, men oplevelsen er alligevel en helt anden, end når hun laver mad fra bunden.

Retterne tager ca. 30 minutter at lave, og det er, hvad jeg normalt bruger på madlavningen. Men det FØLES let og nemt, og det sparer tid ikke at skulle handle. Og når vi ikke skal købe ind, bliver jeg heller ikke fristet til at købe en masse andre ting, understreger Rikke tilfreds.


Læs mere om I FORM-retten og prøv den selv.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor gør du størst indsats for klimaet?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: