Chokoladekage

Mørk og blød chokoladekage med et twist.

© iStock

Halver fedtet i din chokoladekage

Erstat halvdelen af smørret i din chokoladekage med rødbede.

2. december 2013 af I FORM-redaktionen

Sådan gør du: Bag en rødbede i ovnen en times tid, til den er helt mør, og blend den. Herefter kan du smugle rødbede ind i chokoladekagedejen eller i dine boller. Rødbedemosen kan erstatte halvdelen af smørret.


Gevinst: Du sparer masser af fedt og vinder til gengæld kostfibre, A-vitamin og kalium. Rødbeden bidrager også med en fin farve til dit bagværk og gør det mere saftigt. Og hvis du ikke siger noget, er der ingen, der opdager, at du har smuglet rødbede ind i kagen!

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: