Få mere smag og masser af bid

Hjemmebagt brød er langt bedre og sundere end de fleste købebrød.

22. november 2013 af Irene Brøndum

Unaturligt:


Selv om brødet ser dejligt groft og mørkt ud, når det ligger på bagerens hylder, er grunden ikke altid, at det er bagt på fuldkornsmel. Mørkt brød kan sagtens være hvidt brød i forklædning, fordi nogle bagere tilsætter maltmel til det lyse brød for at give det et rustikt og sundt udseende. Ofte indeholder købebrødet ovenikøbet meget salt, emulgatorer, sirup eller sukker.

Naturligt:


Hvis du selv bager dit brød, er du helt sikker på, hvad der kommer i. Du kan sagtens bage et virkelig velsmagende brød, hvor over halvdelen af melet er fuldkornsmel. Nogle bagere er også rigtig skrappe til det. Spørg ind til, hvad de putter i dejen.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler