Træningsfavoritter: Yogamåtter

Stem på din favorit i kategorien Yogamåtter og vind præmier for over 30.000 kr.

1. februar 2019

Er du en af dem, der allerede har investeret i din egen yogamåtte? Ellers kan det anbefales – det gør en skøn motionsform endnu mere skøn.

Casall Sport AB - Yoga Mat Natural Rubber Grip 5mm

Hvis der fandtes en superliga for yogamåtter, ville denne høre til i toppen. Den tilfredsstiller selv den mest rutinerede og kræsne yogi med sit ultraskridsikre og bløde materiale, som er umuligt at glide på – selv til hot yoga. Måtten er desuden dejligt bred, så du har plads til at udfolde dig, og så er den decideret smuk. Smuk er også tankegangen bag produktionen af måtten, som er miljøvenlig.

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

GoYogi - Jade Yoga Harmoni Yogamåtte

Hvis du investerer i denne måtte, får du ikke bare et lækkert redskab til din yoga hjem i stuen – skovene får også et ekstra træ. JadeYoga planter nemlig et træ for hver solgt måtte. Men det er langt fra den eneste grund til, at måtten her er blevet så populær, for det skridsikre naturgummi rammer den helt rigtige balance mellem at være tyk nok til at være blød og tynd nok til at være stabil.

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Reebok - Reebok Mat Yoga Elite Delta

Elsker du at dyrke yoga – og måske endda #yogaeverydamnday, som det populære hashtag foreskriver – så er denne måtte din ven. Den kan tåle at blive brugt igen og igen uden at blive flad. Udseendet er sporty og taler til dig, der også godt kan lide al mulig anden slags træning end lige yoga – måske din næste core-workout skal foregå på måtten her? Den er i hvert fald komfortabel nok til det. 

Læs mere om produktet her


STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN


Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Frem til den 25. marts 2019 kan du deltage i afstemningen og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 3.000 kr.

Vinderne af konkurrencen får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter, når du har gennemført afstemningen.

De to dommere har vurderet de nominerede produkter og beskrevet dem for dig, men herefter er det helt op til dig at vurdere, hvilket produkt der skal vinde i hver kategori.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: