Træningsfavoritter: Toppe

Stem på din favorit i kategorien Toppe og vind præmier for over 30.000 kr.

1. februar 2019

Der er ligeså mange forskellige slags toppe, som der er træningsmaskiner i fitnesscenteret... sådan cirka. Her er nogle af de bedste.

GoYogi - Boody Bamboo Eco Wear

Du kan være god ved både kroppen og kloden, hvis du vælger at forkæle dig selv med denne top fremstillet i økologisk bambus. Hvis du ikke har rørt ved sådan noget før, kan vi afsløre, at det er utroligt blødt, men denne top er også fremstillet med fokus på, at den skal være rar at svede og bevæge sig i. Således er der bryderryg og god plads til armene, så du kan udfolde dig, som du har lyst til.

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Hummel - Hmlclea Seamless Top

Du skylder næsten dig selv og din træning at prøve toppen her! Den tætsiddende og flatterende pasform holder alt på plads på en rigtig rar måde uden på nogen måde at føles for stram. Til de lækre detaljer hører et silikonebånd i bunden, der sikrer, at toppen ikke glider op, og så kan du svede lige så tosset, du vil – materialet fortsætter med at være rart at have på. Lur os, om du ikke også vil få lyst til at have den på uden for træningslokalet.

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Kari Traa - Tikse Singlet

Materialet får os til at sige “wauw”! Det tynde og bløde merinould egner sig året rundt og bliver aldrig tungt at have på, fordi det er genialt til at transportere sved. Desuden forebygger det lugt. Syningerne har fået ekstra kærlighed, så de ikke generer. Fleksibilitet i materialet og god åndbarhed – især på ryggen – er to af de ting, der også følger med, og så er vi vilde med den lidt unikke farve. 

Læs mere om produktet her


STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN


Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Frem til den 25. marts 2019 kan du deltage i afstemningen og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 3.000 kr.

Vinderne af konkurrencen får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter, når du har gennemført afstemningen.

De to dommere har vurderet de nominerede produkter og beskrevet dem for dig, men herefter er det helt op til dig at vurdere, hvilket produkt der skal vinde i hver kategori.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: