Træningsfavoritter: Til toilettasken - hud

Stem på din favorit i kategorien Til toilettasken - hud og vind præmier for over 30.000 kr.

1. februar 2019

En velassorteret sportstaske skal ikke kun indeholde sko og tøj, men også produkter, der plejer kroppen, efter den har været aktiv.

Weleda - Skin Food

Der er en grund til, at denne universalcreme har fundet ind i et utal af skuffer, skabe og toilettasker, siden den blev lanceret i 1926. Den kan nemlig bruges på alt fra knastørre albuer og fødder til sarte læber og kinder. Den plejer intensivt, hvor end du bruger den – og derfor er indholdet heller ikke blevet ændret i snart 100 år.

Læs mere om produktet her

Intima - Intimsæbe

Med hyppig træning følger hyppige bade, og de er hårde for huden – særligt i det sarte område omkring underlivet. Denne sæbe indeholder mælkesyre og matcher intimzonens pH-værdi og er derfor det optimale valg, hvis du vil skåne huden. Det gælder også på resten af kroppen, hvor den neutrale og dejligt skummende sæbe vil efterlade huden ren og blød.

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Dermalogica - Skin Smoothing Cream

I intet mindre end 48 timer bliver ansigtscremen her ved med at tilføre fugt. Den egner sig til brug både morgen og aften og er dermed et sikkert valg i sportstasken, uanset hvornår på dagen du træner og går i bad. Desuden indeholder den antioxidanter og er med til at beskytte huden mod forurening, så den egner sig også til dig, der træner udendørs.

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN 

Zenz - Face Cream Moisture & Hydration Pure No. 101

Har du sart hud? Er du gravid? Eller er du bare ikke vild med parfume? Så vil du elske denne ansigtscreme uden parfume og æteriske olier. Til trods for, at den er meget mild, kan cremen gøre en regulær forskel for din huds fugtniveau – og det er en af nøglerne til en glat, blød og ungdommelig hud.

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Meraki - Travel Kit

Næste gang toilettasken skal pakkes let, så gør det med disse fire produkter fra Meraki. Med en god shampoo, conditioner, bodylotion og bodywash kommer du langt – både i dine skønhedsrutiner og i verden. Beholderne er nemlig 50 ml, så de kan være en del af din håndbagage, og så kommer de i en fin bomuldspose.

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Frem til den 25. marts 2019 kan du deltage i afstemningen og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 3.000 kr.

Vinderne af konkurrencen får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter, når du har gennemført afstemningen.

De to dommere har vurderet de nominerede produkter og beskrevet dem for dig, men herefter er det helt op til dig at vurdere, hvilket produkt der skal vinde i hver kategori.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: