Træningsfavoritter: Til toilettasken - hår

Stem på din favorit i kategorien Til toilettasken - hår og vind præmier for over 30.000 kr.

1. februar 2019

Det er ikke kun hårdt for kroppen at træne igennem – det kan også være hårdt for håret med stramme hestehaler og varme bade.

Zenz - 7 Deep Wood Shampoo

Fortjener din hovedbund det bedste af det bedste? Ja, ikk’? Så forkæl den – og håret selvfølgelig – med en shampoo med økologisk avocadoolie og aloe vera, der renser blidt, samtidig med at hårsækkene stimuleres, så nyt hår får de bedste betingelser for at gro ud.

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

IdHAIR - Elements Xclusive 911 Rescue Spray

SOS! Trænger dit hår til en effektiv gang førstehjælp, så er det denne spray, du skal have fat i. Den indeholder fugtgivende arganolie, der plejer håret, giver glans og gør det lettere at rede ud og style – også når det skal gå stærkt. Du kan bruge sprayen i både vådt og tørt hår.

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Zenz - Oil Treatment Deep Wood NO 99

Navnet er langt, og det er listen over oliens gode egenskaber heldigvis også. Du kan bruge den både på huden og i håret, hvor den plejer, nærer og styrker – og så dufter den skønt. Ingredienserne tæller bl.a. økologisk koldpresset olie fra avocado og abrikos. Mmm...

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

IdHAIR - Elements Xclusive Moisture Conditioning Cream

Skal det gå stærkt i omklædningsrummet efter træning, er det fristende at springe balsammen over for at spare tid. Lad være! Brug i stedet denne leave in-creme i det fugtige hår, og lad den sidde. Så er du ude af døren på nul komma fem med sunde, fugtede og glansfulde lokker. 

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Frem til den 25. marts 2019 kan du deltage i afstemningen og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 3.000 kr.

Vinderne af konkurrencen får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter, når du har gennemført afstemningen.

De to dommere har vurderet de nominerede produkter og beskrevet dem for dig, men herefter er det helt op til dig at vurdere, hvilket produkt der skal vinde i hver kategori.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: