Træningsfavoritter: Tights

Stem på din favorit i kategorien Tights og vind præmier for over 30.000 kr.

1. februar 2019

Tights kan vi ikke få nok af! De er behagelige og bevægelige, kan bruges til al slags træning, og så er de ofte også superfede at se på.

Reebok - Lux Tights

Her har vi fingre i en vaskeægte klassiker inden for tights! Den sorte farve, den gode pasform og det bløde materiale gør dem til en sand vinder, der også kan bruges, hvis du kan lide at smide en sweater ud over et par tights og bruge dem uden for træningscenteret. De er dog skabt til træning og transporterer sveden effektivt væk, mens de flade syninger sikrer, at der ikke er noget, der generer.

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Triumph International - Dynamic Light Sportsleggings

Det bløde og fugtregulerende materiale og den brede talje gør, at det er et par tights, du virkelig kan have det rart i. De er superbrugbare i fitnesscenteret, men egner sig også til løbeturen, hvor en refleksstribe gør dig synlig, mens en dejligt stor lynlåslomme passer på dine vigtigste ejendele. Den hvide stribe langs benet og det transparente net ved anklerne er flotte designdetaljer.

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

GoYogi - Lululemon Align Pant

Så bløde som din yndlingsinstruktørs stemme – og så behagelige som afspændingen til sidst. Med disse tights tager du yogaglæden til nye højder, for de er helt usandsynligt rare at indtage alverdens stillinger i. Det skyldes blandt andet det silkebløde og fleksible materiale, men også den høje talje er uundværlig, når du ikke vil tænke på andet end at komme helt ned i kroppen 

Læs mere om produktet her


STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN


Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Frem til den 25. marts 2019 kan du deltage i afstemningen og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 3.000 kr.

Vinderne af konkurrencen får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter, når du har gennemført afstemningen.

De to dommere har vurderet de nominerede produkter og beskrevet dem for dig, men herefter er det helt op til dig at vurdere, hvilket produkt der skal vinde i hver kategori.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: