Træningsfavoritter: Støttende tights

Stem på din favorit i kategorien Støttende tights og vind præmier for over 30.000 kr.

1. februar 2019

En superlækker følelse og et flot, formfuldendt look. Det er, hvad et par støttende tights kan tilbyde dine ben. 


Casall Sport AB - Sculpture Boost Tights

Give your body a boost with these Sculpture Boost tights. They are specially designed to highlight the curves and shape of your body. With reinforced zones to create lift and enhanced support – these tights provide great flexibility and comfort with a light compression effect.

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Kari Traa - Celina Tights

Her får du nærmest to tights i ét. Den øverste del, der strammer op omkring mave, lår og baller, er lavet i et stærkt, støttende og hurtigttørrende materiale. Fra knæet og ned er materialet ultratyndt, blødt og åndbart. Silikonekanter for enden af benene sikrer, at tightsene ikke kravler op, og i taljen kan du snøre dem ind med et usynligt bånd. Der er desuden en praktisk lille lomme til nøglerne.

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

IKAIKA - Amy Tights

Du vil gerne koncentrere dig om én ting, når du er nede at træne – og det er at træne. Til det formål er det skønt med et par tights som disse fra Ikaika, som du ikke skal skænke en tanke, når først du har taget dem på. Det sorte stof bliver ikke gennemsigtigt, uanset hvor dybt du går ned i din squat, og det brede bånd i livet sikrer, at de bliver siddende, hvor de skal. Designet er diskret uden på nogen måde at være kedeligt.  

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Frem til den 25. marts 2019 kan du deltage i afstemningen og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 3.000 kr.

Vinderne af konkurrencen får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter, når du har gennemført afstemningen.

De to dommere har vurderet de nominerede produkter og beskrevet dem for dig, men herefter er det helt op til dig at vurdere, hvilket produkt der skal vinde i hver kategori.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: