Træningsfavoritter: Sportsvask

Stem på din favorit i kategorien Sportsvask og vind præmier for over 30.000 kr.

1. februar 2019

Det kan være ligegyldigt, hvor lækkert dit træningstøj er, hvis du behandler det elendigt. Med disse produkter er der ingen undskyldninger!

C30 - Sport Hygiene Tabs

Her har vi fingre i en brusetablet, der på nærmest magisk vis vasker dit træningstøj fri for alverdens ubehageligheder. Den laver nemlig aktiv ilt i dit vaskevand, og det er med til at gøre livet surt for fx bakterier og svamp, så de ikke overlever turen. Det gør dit træningstøj til gengæld – friskere end nogensinde og det endda uden parfume.

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Zebla Sportspleje - Zebla Sportsvask

Har du et par cykelshorts eller en yndlings t-shirt, der bliver ved med at lugte af sved, uanset hvor mange gange du vasker dem? Det kommer aldrig til at ske igen, hvis du tilsætter en dosis Zebla Sportsvask, når du vasker træningstøj. Det absorberer den dårlige lugt, så der ikke er nogen undskyldninger for ikke at svede igennem til træning.

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Brenntag Nordic - Rodalon Sportsvask

Almindelig sæbe vasker dit tøj rent, men det desinficerer ikke. Det gør produktet her til gengæld, og hvis du kender bare lidt til svedigt sportstøj, ved du, at det nogle gange føles nødvendigt. Samtidig fjernes svedlugten, uden at det går ud over de flotte farver på dine nye tights. Hvis det lyder så godt, at du også vil bruge Sportsvask til dit almindelige tøj, kan du trygt gøre det.

Læs mere om produktet her


STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN


Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Frem til den 25. marts 2019 kan du deltage i afstemningen og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 3.000 kr.

Vinderne af konkurrencen får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter, når du har gennemført afstemningen.

De to dommere har vurderet de nominerede produkter og beskrevet dem for dig, men herefter er det helt op til dig at vurdere, hvilket produkt der skal vinde i hver kategori.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: