Træningsfavoritter: Solbeskyttelse

Stem på din favorit i kategorien Solbeskyttelse og vind præmier for over 30.000 kr.

1. februar 2019

Alt med måde. Det gælder for mange ting inden for sundhedens verden og således også vores forhold til solen.

Meraki - Sun Stick

Huden på dine læber er tyndere end noget andet sted på kroppen, og derfor skal de naturligvis beskyttes ekstra godt. Den opgave klarer solstiften her effektivt med SPF 50 pakket ind i en parfumefri, hurtigttørrende og fugtgivende balm. Brug den også gerne på andre steder, der har brug for ekstra høj beskyttelse, fx næsen.

Læs mere om produktet her

P20 - P20 SPF 30 Continous Spary

Vi har i årevis kendt til P20’s mirakelsolcremer, der beskytter i op til ti timer, og nu fås de også i en smart sprayudgave. Ligegyldigt hvordan du vender og drejer flasken, kommer der en jævn mængde ud, så det er let at få solcremen ud i alle kroge. Her skal den blot sidde i 15 minutter, inden du er klar til at bevæge dig ud i solen med vandfast, parfumefri beskyttelse.

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Apoteket - Solspray SPF 30

Inden enhver aktiv ferie er det værd at slå et smut forbi apoteket, hvor du finder denne solspray på hylderne. Med SPF 30 har den en beskyttelsesgrad, som passer til skandinavisk hud, og den praktiske sprayflaske er let at betjene, også med én hånd. Når først cremen er fordelt, trænger den hurtigt ind, og så bliver den siddende, hvor den skal – den er nemlig meget vandfast. Hvis du ikke er overbevist endnu, kan vi tilføje, at den er fri for parfume, Svanemærket og Astma-Allergideklareret.

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Frem til den 25. marts 2019 kan du deltage i afstemningen og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 3.000 kr.

Vinderne af konkurrencen får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter, når du har gennemført afstemningen.

De to dommere har vurderet de nominerede produkter og beskrevet dem for dig, men herefter er det helt op til dig at vurdere, hvilket produkt der skal vinde i hver kategori.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: