Træningsfavoritter: Snacks

Stem på din favorit i kategorien Snacks og vind præmier for over 30.000 kr.

1. februar 2019

Så kan du godt finde de søde tænder frem. Her kommer nemlig nogle lækre snacks, der giver dig et skud sunde sager sammen med velsmag og mæthed.

Lohilo - Salted Caramel

Vi kan godt lide is, og vi kan godt lide protein. Her får vi begge dele i en meget lækker blanding med cremet karamel, der giver andre desserter kamp til stregen, når det kommer til velsmag. Samtidig er der skruet ned for mængden af sukker, fedt og kalorier.

LinusPro - Økologisk Proteinbar

Bag det sprøde overtræk af mørk chokolade gemmer sig et fyld med enten hindbær- eller peanutsmag. Begge tilfredsstiller både den søde tand og den let sultne mave, og baren er således et godt bud på en kl. 15-snack, når der ligger en træning mellem dig og aftensmaden.

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Cliff Bar - Nut Butter Filled - Peanutbutter

Mmm... Forkæl dine smagsløg med en vegansk og økologisk lækkerbisken fyldt med en naturlig smag af peanutbutter. Konsistensen er nærmest cremet, men også knasende og SÅ lækker. Størrelsen er superfin til et mellemmåltid, der rent faktisk mætter.

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Frem til den 25. marts 2019 kan du deltage i afstemningen og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 3.000 kr.

Vinderne af konkurrencen får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter, når du har gennemført afstemningen.

De to dommere har vurderet de nominerede produkter og beskrevet dem for dig, men herefter er det helt op til dig at vurdere, hvilket produkt der skal vinde i hver kategori.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: