Træningsfavoritter: Smørelse

Stem på din favorit i kategorien Smørelse og vind præmier for over 30.000 kr.

1. februar 2019

3 produkter der indeholder Omega 3

Novasel - Original Muslingeolie

Vi gætter på, du aldrig har hørt om grønlæbede muslinger? Men de findes altså og gemmer på en unik kombination af omega 3-fedtsyrer. Når olien udvindes – og det gør den i øvrigt på en skånsom måde – og efterfølgende indtages af dig i kapselform, kan den være med til at komme ømhed og småskader til livs.

Læs mere om produktet her

Pikasol - Aktiv

Pikasol® Aktiv er et højkoncentreret omega-3 produkt, som er tilsat C- og D-vitamin samt magnesium. Det betyder, at du får et produkt med langt flere funktioner end et traditionelt omega-3 produkt. Magnesium og D-vitamin bidrager nemlig til at bibeholde en normal muskelfunktion, mens C-vitamin bidrager til en normal dannelse af kollagen, der her betydning for normalt fungerende brusk og yderligere bidrager til at vedligeholde immunsystemets normale funktion under og efter intensiv fysisk træning.

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Möller's Tran - Möller's Tran med citronsmag

Möller’s Tran med citronsmag er en god kilde til Omega 3. Én skefuld (5 ml) Möller’s Tran indeholder 1200 mg omega-3 fedtsyrer udvundet af norsk arktisk torsk fra Lofoten og Vesterålen. 

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Frem til den 25. marts 2019 kan du deltage i afstemningen og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 3.000 kr.

Vinderne af konkurrencen får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter, når du har gennemført afstemningen.

De to dommere har vurderet de nominerede produkter og beskrevet dem for dig, men herefter er det helt op til dig at vurdere, hvilket produkt der skal vinde i hver kategori.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: